• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نمایش اطلاعات کاربر،بعد از وارد کردن یوزر نیم و پسورد

ferry_2020

New member
سلام و عرض ادب
من یک وب سایت طراحی کردم که اول توی یک صفحه کل اطلاعات یک کاربر ذخیره میشه.یوزرنیم و پسورد کاربر هم در همین صفحه مشخص میشه(در واقع این صفحه رو مدیر سایت پر میکنه و یوزر و پسورد ایجاد شده رو به کاربر میده)
بعد کاربر موقع مشاهده اطلاعات مربوط به خودش (در صفحه‌ی دیگه) یوزر و پسورد خودشو که از مدیر سایت دریافت کرده،میزنه و اطلاعاتشو میبینه
مشکل من اینجاست که نمیدونم چطور میشه بعد از اینکه کاربر بر روی دکمه ورود کلیک کرد،اطلاعات مربوط به خودش از دیتابیس فراخونی بشه و نمایش داده بشه
ممنون میشم کمکم کنید

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
سلام و عرض ادب
من یک وب سایت طراحی کردم که اول توی یک صفحه کل اطلاعات یک کاربر ذخیره میشه.یوزرنیم و پسورد کاربر هم در همین صفحه مشخص میشه(در واقع این صفحه رو مدیر سایت پر میکنه و یوزر و پسورد ایجاد شده رو به کاربر میده)
بعد کاربر موقع مشاهده اطلاعات مربوط به خودش (در صفحه‌ی دیگه) یوزر و پسورد خودشو که از مدیر سایت دریافت کرده،میزنه و اطلاعاتشو میبینه
مشکل من اینجاست که نمیدونم چطور میشه بعد از اینکه کاربر بر روی دکمه ورود کلیک کرد،اطلاعات مربوط به خودش از دیتابیس فراخونی بشه و نمایش داده بشه
ممنون میشم کمکم کنید

سلام

شما باید در زمان لاگین آی دی کاربر رو از دیتابیس بخونی و توی یک سشن بریزی و بعدش کاربر رو به پنل هدایت کنی.

اینم دستور SQL ای که موقع لاگین باید بزنی :
کد:
SELECT Id FROM MemberTable WHERE Username = @user AND Password=@pass
که متغیر های pass@ و user@ رو باید به تکست باکس های بخش لاگینت وصل کنی...

بعد درون پنل کاربر به راحتی توی صفحات می تونی آی دی کاربر رو از داخل سشن برداری و اطلاعاتشو از دیتابیس بگیری و توی صفحه نمایش بدی.

نکته: سشن داده ای است که روی رم سرور ذخیره میشه و هر کسی که سایت شما رو مشاهده کنه ، واسه خودش یک سشن مجزا خواهد داشت...

استفاده از سشن خیلی سادست :

کد:
Session["member"] = 2;

خیلی ساده یک سشن به یه نام دلخواه می سازی و هر چیزی که می خوای رو توش میریزی.

نکته: توی سشن همه جور دیتا اعم از int و string و کلاس و .... می تونی بریزی (از نوع object است)

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
نکته دیگر اینه که موقع استفاده از سشن باید اونو به مقدار مورد نظرت تبدیل کنی:

کد:
int userId = Convert.ToInt32(Session["Member"]);

queenz

New member
سلام.
ببین رفیق شما باید از datareadeer برا خواندن اطلاعات از دیتابیس استفاده کنید بعدش ی تکه کدهایی هستش ک باید اضاف کنی.
tanhaahmad93@gmail.com
بیا بهت کمک کنم

بالا