• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نمایش بی‌فرهنگی ايراني‌نماها در فیس‌بوک مسی

ahmadfononi

معاونت انجمن
به گزارش مشرق، در چندسال گذشته هر وقت سایت‌های بین المللی اقدام به نظرسنجی یا رای‌گیری درباره مسائل ورزشی کردند که در آن یک نماینده از ایران هم حضور داشت، ورزش‌دوستان ایرانی با هجوم خود به سایت مربوط، ورزشکار ایرانی را انتخاب می‌کردند.

453869_200.jpg

شاید نخستین بار این اقدام در انتخاب حسین رضازاده به عنوان قوی‌ترین وزنه‌بردار جهان صورت گرفت. در سال‌هایی که قهرمان اردبیلی هنوز وزنه می‌زد سایت جهانی فدراسیون وزنه‌برداری اقدام به نظرسنجی کرده بود تا قوی‌ترین را انتخاب کند. در آن زمان هنوز اینترنت مثل الان بین ایرانی‌ها جا نیفتاده بود اما همه با اطلاع‌رسانی به یکدیگر و حرکت گروهی کاری کردند که هجوم زیادی به سایت فدراسیون جهانی انجام شود و در نتیجه انتخابات مخدوش شد.

در سال‌های بعد هم این اتفاق تکرار شد و سایت فدراسیون بین‌المللی آمار و ارقام فوتبال اقدام به نظرسنجی برای انتخاب محبوبترین بازیکن جهان کرد. یک بار مهدوی‌کیا و یک بار هم علی کریمی و فرهاد مجیدی در جمع محبوبترین بازیکنان جهان قرار گرفتند تا حمایت دسته‌جمعی ایرانی‌ها اینجا هم بر واقعیت‌ها چیره شود. نظرسنجی‌ای ‌که مثلا مسی در آن بین 5 بازیکن برتر هم نبود اما با لطف رای ایرانی‌ها نتیجه طور دیگری رقم خورد.

یادمان نرفته در نخستین سالی که فدراسیون وزنه‌برداری اقدام به نظرسنجی کرده بود به خاطر هجوم بیش از حد کاربران ایرانی، سایت این فدراسیون دچار مشکل و برای یکی، دو روز کاملا قطع شد. اما این اتفاق‌ها برای جامعه ما مثبت بود چراکه نشان دهنده علاقه ایرانی‌ها به ورزش بود. اینکه در همه نظرسنجی‌های اینترنتی فعال هستیم چیز بدی نیست اما اقدامی که به تازگی در شبکه اجتماعی فیس بوک می‌بینیم و شب گذشته هم بار دیگر تکرار شده به هیچ وجه قابل قبول نیست و فقط برای این جامعه "همیشه حاضر در صحنه" بدنامی به بار می‌آورد؛ نامی که حتما نمی‌تواند نماینده فرهنگ والای ایرانی باشد.

همین چند ماه پیش بود که جمع زیادی از کاربران ایرانی فیس‌بوک در خلال برگزاری لیگ جهانی والیبال با هجوم به صفحه شخصی ایوان زایتسف یکی از بازیکنان تیم ملی ایتالیا، این صفحه را پر از نظرات و کامنت‌های خود کردند که اکثرا هم حاوی مطالب توهین‌آمیز و زننده بود. خانواده زایتسف هم از این توهین‌ها بی‌نصیب نمانده بودند و حجم بالای کامنت‌ها به جایی رسید که این بازیکن گفت: "متاسفم که بزگترین تفریح ایرانیان توهین به دیگران است!"

شب گذشته هم این اتفاق تکرار شد و تا لحظه ارسال همین مطلب هنوز در حال ادامه یافتن است. صفحه شخصی لیونل مسی پر شده از نظرات کاربران ایرانی‌نما که با میانگین 10 کامنت در هر دقیقه در حال ارسال نظرات نه چندان مناسب خود هستند. شکی نیست که هر کدام از کاربران ایرانی فیس‌بوک، نماینده فرهنگ این مرز و بوم هستند و وجود توهین و حرف‌های زننده در نظرات هر کدام از آنها تصوری دروغین را از کشورمان می‌سازد.

حالا تصور کنید از شب گذشته تاکنون بیش از 30 هزار کامنت روی صفحه شخصی بهترین بازیکن 4 سال گذشته جهان از سوی ایرانی‌ها ارسال شده که همه آنها با محتوایی مشابه در حال کری و رجزخوانی برای این ستاره فوتبال دنیا آن هم با بدترین ادبیات یا اشاره به تقابل او با هاشم بیگ زاده هستند.

نمونه‌ای از این کامنت‌ها را که قابل انتشار بودند در زیر بخوانید: (بماند که کلی فحش و الفاظ رکیک هم به زبان فارسی و هم انگلیسی نثار مسی و خانواده اش شده است!)

- مسی تو که مسی، اگه طلا هم بودی هیشکاری نمی‌تونستی جلوی ایران بکنی داداش.

- چهارسال قبل کامران نجف‌زاده رفت با مسی مصاحبه کنه، مسی گفت ایرانو نمیشناسه و مصاحبه نکرد. الان باید بیک زاده طوری بزنتش که که قیافش شبیه دفاع راست فوتبال دستی شه.

- مسی جون یک ماه یارانه خودتو بده بیگ‌زاده تا ولت کنه

- مسی تنها نیست
"هاشم اول"

- اگه تیم ملی پشتکار شمارو داشته باشه با این کامنت گذاشتناتون، آرژانتین سهله برزیل رو هم می‌بریم!

- آهن آلات، ضایعات، مسی‌جات خریداریم!

- مسی، هاشم بیگ زاده را به مناظره دعوت کرد

- بچه‌ها از امروز اینجا پاتوق شد تا شروع جام جهانی. به دوستان خود بگوئید!

این فقط نمونه‌ای از کامنت‌هایی بود که در شب گذشته از سوی برخی کاربران ایرانی در صفحه مسی منتشر شده بود. شاید دیگر نیازی به گفتن هیچ جمله‌ای نیست و با خواندن این نظرات بدانیم که چقدر بد فرهنگ ایرانی را نشان داده‌ایم. ای کاش همه این دوستان انرژی خود را در جای دیگری صرف می‌کردند که به نفع ایران و ایرانی بود. جالب اینجاست که در کامنت‌های آخر کاربران از صفحه مسی خسته شده‌اند و با یکدیگر قرار گذاشته‌اند که حرکت خود را در صفحه ادین ژکو مهاجم تیم ملی بوسنی ادامه دهند.

شاید یکی از کامنت‌هایی که در انتقاد از این نظرات روی صفحه مسی گذاشته شده بود به خوبی حق مطلب را ادا کند:
- واقعا نمی‌دونم منظورتون از این کامنتا چیه، فقط میدونم باعث میشید جهان سومی بودن مون رو به رخمون بکشن

منبع: ایسنا

parisa

متخصص بخش
اما من تو پیج مسی تمام کامنت های عذرخواهی ایرانیان و هم دیدم

کِریو ندارم وگرنه با عکس نشون میدادم

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
فرهنگ والای ایرانی فقط توی کتاباست. دیگه خیلی وقته که فرهنگمون والا نیست بلکه پایین هم هست. از همون وقتی که تعارف نام دیگر دروغ شد. از همون وقتی که دروغ عادت روزانه شد. از همون زمانی که بددهنی و جوکهای قومیتی و فحشها و جوکهای +18 بامزگی شد. از همون وقتی که بی چاک دهنی رواج یافت. من اصلا از این اتفاق تعجب نمی کنم چون چند سال که شاهد اخلاق زشت ایرانیان و فحش هاشون توی فضای مجازی هستم. کافیه به یوتیوب و فیس بوک دسترسی داشته باشیم اونوقت بهتر هموطنان بافرهنگ تمدن ده هزار سالمونو میشناسیم.

خواهرزاده هام علاقه زیادی به مسی دارند. خدا رو شکر این موضوع رو نفهمیدند چون فقط هفت سالشونه!

amin khan

مدیر انجمن
جالبه امروز شبکه 3 هم برنامه گذاشته بود که این چه کاریه :خنده2:

ولی در کل افرادی که فحش میدن و حرف های رکیک میزنن به خاطر محیط و شرایط جامعه ای هست که تو اون بزرگ شدن و نمیشه با پند و اندرز توقع داشت که رفتارشون رو عوض کنن

aliwinter

Banned
اصلش اینه امینن خان

جواب جالب مسی به متلک های ایرانی ها در فیس‌بوک
بعد از اتمام مراسم قرعه کشی جام جهانی 2014 و مشخص شدن رقیبان ایران، عده ای از هموطنان در یک اقدام ناپسندانه به صفحه شخصی لیونل مسی ستاره تیم ملی آرژانتین در فیس بوک هجوم آورده و به او فحاشی کردند. [tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr] به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، بعد از اتمام مراسم قرعه کشی جام جهانی 2014 و مشخص شدن رقیبان ایران، عده ای از هموطنان در یک اقدام ناپسند به صفحه شخصی لیونل مسی ستاره تیم ملی آرژانتین در فیس بوک هجوم آورده و به او فحاشی کردند. نظراتی که تعداد آنها از 40 هزار مورد تجاوز میکرد. ولی لیونل مسی این اقدام زشت را بی پاسخ نگذاشت و اینگونه جواب فحاش ها را داد.

227037_613.jpg
لئونل مسی: "من برای این مردم متاسفم زیرا اینگونه واژه ها بسیار غیر دوستانه هستند."

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
به نظر من اگر کسی یه کار اشتباهی کرد نباید به پای یک جامعه گذاشت.
مثلا اگر یه نفر توی یه شهری دزد باشه نمیشه گفت که تمام افراد اون شهر دزد هستند.
اما متاسفانه خیلی بده اینطوری برای مسی نوشتن، توی روزنامه زده بود که کمپین عذرخواهی از مسی...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اینها ایرانی نما نیستند بلکه ایرانی هستند!
من با کلمه ی تماشاگر نما هم مشکل دارم! تماشاگر نما که نمیتونه صدایی در حد چند هزار نفری داشته باشه!
احمد جان برخلاف نظرت متأسفانه من معتقدم که این واقعیت جامعه ی ماست و فرهنگمون به صورت غالب این هست. وگرنه کار یکی دو نفر که اینطور گسترده نمیتونه باشه!

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
سلام
به نظر من اگر کسی یه کار اشتباهی کرد نباید به پای یک جامعه گذاشت.
مثلا اگر یه نفر توی یه شهری دزد باشه نمیشه گفت که تمام افراد اون شهر دزد هستند.
اما متاسفانه خیلی بده اینطوری برای مسی نوشتن، توی روزنامه زده بود که کمپین عذرخواهی از مسی...
علیک سلام :نیش:
اره این حرفت درسته ولی کسایی که هجوم بردن به پیج مسی یک نفر دو نفر نبودن .
به نظر من اینا بهرحال ایرانین دیگه باید قبول کنیم !
توی یه برنامه تلویزیونی (شبکه جام جم) بود میگفت اینا اصلا ایرانی نیستن کسایی هستن که میخوان ابروی ایران رو ببرن :giggle:
متاسفانه این حرفای زشت فرهنگ رایج شده . کسایی که میگن اینا ایرانی نیستن و فرهنگ حال حاضر ما اینطوری نیست کافیه فقط یه بار به یک مدرسه ابتدایی سر بزنن و گوش کنن ببین بچه ها چه فحش هایی بهم میدن ...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

علیک سلام :نیش:
اره این حرفت درسته ولی کسایی که هجوم بردن به پیج مسی یک نفر دو نفر نبودن .
به نظر من اینا بهرحال ایرانین دیگه باید قبول کنیم !
توی یه برنامه تلویزیونی (شبکه جام جم) بود میگفت اینا اصلا ایرانی نیستن کسایی هستن که میخوان ابروی ایران رو ببرن :giggle:
متاسفانه این حرفای زشت فرهنگ رایج شده . کسایی که میگن اینا ایرانی نیستن و فرهنگ حال حاضر ما اینطوری نیست کافیه فقط یه بار به یک مدرسه ابتدایی سر بزنن و گوش کنن ببین بچه ها چه فحش هایی بهم میدن ...

همین هفته ی پیش تو دوتا از بازی های پخش زنده ی فوتبال شخصاً چندین بار فحش با صدای رسای گروهی شندیم! الا اگر کسی هم حوصله ی مدرسه رفتن نداشت میتونه به این صورت فرهنگمون رو تست کنه! :خنده2:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
همین هفته ی پیش تو دوتا از بازی های پخش زنده ی فوتبال شخصاً چندین بار فحش با صدای رسای گروهی شندیم! الا اگر کسی هم حوصله ی مدرسه رفتن نداشت میتونه به این صورت فرهنگمون رو تست کنه! :خنده2:
:غش2:
اره منم چندین بار موقع فوتبال دیدن این الفاظ ناشایست رو نشیدم و مجبور شدم صدای تلویزیون رو کم کنم :نیش:
اصلا اگه کسی بخواد فرهنگ مارو تست کنه آپشن های متنوعی پیش رو داره ! :خنده1:

ahmadfononi

معاونت انجمن
چند دقیقه پیش توی پیج مسی بودم یکی نوشته بود:
این فرد (اسم شخصی رو آورده بود) 95 درصد فحاش رو داده به تنهایی، یکم استراحت کن بقیه فحش بدن :خنده2:
اما یکی بود نوشته بود:
love you messi (iran) اینقدر هم زده بود این رو :نیش:
خیلی ها عذرخواهی کرده بودند.

بالا