• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نمونه تذکر ارسالی به سایت های ثبت شده در طرح ساماندهی

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام بسیاری از وبمستران ایرانی عزیز در رابطه با نحوه ی ثبت وبساتشان در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت ارشاد سوال میپرسند، و از نحوه ی برخورد با سایت ثبت شده سوال میپرسند. توضیح مختصری در مورد نحوه ی برخورد با وبسایت های دارای مصادیق محتوای مجرمانه ی ثبت شده در سایت ساماندهی به همراه تصویری از نمونه تذکر ارسال شده توسط این سازمان عرض میکنم. در صورتی که در محتوای وبسایت شما مصادیقی از محتوای مجرمانه موجود باشد پس از شناسایی این محتوا توسط سازمان فیلــترینگ، در صورتی که وبسایت شما در سایت ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت ارشاد ثبت شده باشد، ایمیلی با عنوان تذکر و حاوی شرح و نمونه صفحه ی دارای محتوای مجرمانه از طرف این سازمان (بخش تذکر) به ایمیل شما ارسال میشود که نیاز هست محتوای مجرمانه را حذف کنید. تصویر نمونه تذکر ارسال شده:

attachment.php

اما اگر وبسایت شما در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی ثبت نباشد، در صورت وجود محتوای مجرمانه، این سازمان اقدام به مسدود کردن وبسایت شما خواهد کرد.
این مبحث، صرفاً جهت آشنایی بیشتر وبمستران با نحوه ی عمل بعد از ثبت پایگاه در ستاد ساماندهی ارائه شده است.

منبع: ایران انجمن
موفق باشید

پیوست ها

• Tazakor.PNG
    Tazakor.PNG
    13.8 کیلوبایت · بازدیدها: 36

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یک توضیح تکمیلی دیگر هم خدمت عزیزان در همین رابطه عرض کنم:
بسیاری از وبمستران عزیز سوال میپرسند که آیا وبسایت خودم رو درطرح ساماندهی پایگاها ثبت نام کنم و یا نه؟
نظر شخصی من ثبت نام کردن در این سایت هست. خب مسلماً احتمال بروز خطا و تخطی از قوانین در هر وبسایتی میره، مخصوصاً وبسایت های جمعی مثل انجمن ها، سیستم های وبلاگ دهی،جامعه های مجازی، آپلودسنتر ها و ... که ارسال مطالب سایتها توسط همه کاربران و استفاده کنندگان امکان پذیر هست، و هر لحظه امکان ارسال مطالب غیر منطبق با قوانین جرایم رایانه ای میره.

اما سوال بعدی عزیزن این هست که با ثبت پایگاه در طرح ساماندهی وزارت ارشاد چه اتفاقاتی خواهد افتاد و عزیزان کمی از این موضوع هراس دارند؟
ببینید عزیزان، شما اگر قرار هست اقدام به راه اندازی سایتی اصولی و آینده دار با فعالیت دائمی بکنید نیاز مبرم به ثبت در طرح ساماندهی پایگاه ها دارید. شخصاً از مجرمانه بودن بسیاری از مسائل و موضوعات ارسال شده در سایت آگاهی نداشتم و حتی درصد کمی احتمال مجرمانه بودن بعضی از مسائل را هم نمیدادم، منتها پس از دریافت تذکر متوجه موضوع شدیم و با حذف محتوای مجرمانه از ارسال محتواهای مشابه هم جلوگیری کردیم.
حال موضوع اینجاست که اگر وبسایت در طرح ساماندهی ثبت نبود اخطاری در کار نبود و سایت به خاطر وجود محتوای مجرمانه همان ابتدا مسدود میشد و مشکلات بعد از آن، که در نهایت برای آزاد شدن آدرس و رفع فیلــتریــنگ سایت مجبور به ثبت سایت در طرح ساماندهی پایگاه ها میشدیم.

اما در رابطه با مجازات ها و مواردی از این قبیل که دوستان میپرسند، باید عرض کنم که من به شخصه تا بحال برخورد همراه با مجازات های سخت رو ندیدم. شما بعد از ثبت سایت خود اگر به طور مرتب از ایمیل خود بازدید کنید و همچنین بعد از دریافت ایمیل تذکر به دستور ارائه شده عمل کنید و روند رو اصلاح کنید، مشکل خاصی پیش نخواهد آمد.
دقت داشته باشید که ثبت سایت شما در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به معنای از بین رفتن احتمال صد در صدی فیلــتر شدن وبسات شما نیست. بلکه چه بسیار سایت هایی که با وجود ثبت در ستاد ساماندهی، فیلتــر شدند.

منبع: ایران انجمن
موفق باشید

بالا