• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نمي‌دانم چرا نسبت به استقلال بي‌تفاوتند

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
نمي‌دانم چرا نسبت به استقلال بي‌تفاوتند
[h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: براي خودم هم جاي تعجب است که چرا همه نسبت به استقلال بي‌تفاوت شده‌اند.

[TD]
00035838.jpg
[/TD]

امير قلعه نويي در فرودگاه بين‌المللي امام خميني و قبل از سفر آبي پوشان به دوحه قطر براي بازي با الريان در مورد شرايط استقلال گفت: خدا را شکر مي کنم در يک بازي سخت قبل از اولين بازي آسيايي توانستيم 3 امتياز را کسب کنيم هر چند من از حاتمي گلايه دارم به خاطر کار بچه‌گانه اي که انجام داد. تيم شرايط خوبي دارد. هر چند معتقدم که همه خالصانه تلاش مي کنند اما دغدغه اصلي ما همان مشکلات مالي است.

به گزارش فارس، وي افزود: در تيمي که بودجه 17 ميلياردي بسته که فکر مي کنم يک بودجه معمولي هم باشد کارهاي اجرايي آن را مديرعامل انجام مي دهد و مقداري هم بايد وزارت انجام مي داده که انجام نداده است.از نظر مالي شرايط خوبي نداريم. 7 بازي ديگر ليگ تمام است و خيلي از بازيکنان تيم زير 30 درصد گرفته اند.

قلعه نويي در مورد وضعيت جباري ادامه داد: بعد از بازي نفت آبادان فهميديم مشکل خروج از کشور دارد و در اين چند روز به دنبال حل کردن اين مشکل و گرفتن پاسپورتش بوده است.

وي در خصوص اينکه ماجدي سرپرست تيم عنوان کرده غيبت هاي جباري در تيم هماهنگ شده بوده،گفت: غيبت هاي او هماهنگ شده بود و اگر هم با من هماهنگ نکرده با باشگاه هماهنگ کرده است. مي بينيد که او اکنون کنار تيم است و همراه ما به قطر مي آيد.

قلعه نويي در خصوص صحبت هاي 70 دقيقه اي که با جباري چندي قبل در تمرين داشته گفت: فقط اين را بدانيد که بحث ما مالي نبود.

وي در مورد الريان حريف استقلال در ليگ قهرمانان آسيا گفت: الريان تيم قوي و چند مليتي است. از 11 نفرشان شايد سه نفر قطري باشند. ما هم استقلاليم. خوشبختانه تيم هاي ايراني در ليگ قهرمانان آسيا با انگيزه خاصي ورود مي کنند.که يکي از دلايلش زمين هاي خوب تيم هاي حريف است. اين باعث مي شود سطح فوتبال بالاتر برود. با روحيه خوب مي رويم هر چند مشکل مالي هم داريم. خط هافبک الريان خيلي خوب است. شماره 9 اين تيم هم به اسم نيلمار خوب است اما ما هم به اسم نماينده ايران مي رويم بازي خوب انجام دهيم.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سوال که فکر مي کند درليگ قهرمانان آسيا موفق شود، اظهار داشت: ما هم گروه سخت و هم قرعه سختي خورديم. بازي اول و آخرمان خارج از خانه است اما به هر حال ما استقلاليم و توقع زياد است.تيمي که سوداي قهرماني در سر دارد بايد با همه وجود بازي کند. ما هم به استقلال اميدواريم و روز به روز بهتر مي شويم اما مشکل همين مالي است اگر قبل از رفتنمان پول به اين تيم تزريق مي شد خيلي بهتر مي شد. البته من مطمئن هستم که بچه ها وقتي به قطر برويم همه اين مسائل را فراموش مي کنند. به خاطر پيراهن، وطن و اسم ايران با همه وجود بازي مي کنند. من به آينده استقلال در آسيا اميدوارم.

وي در خصوص اينکه اکثر بازيکنان استقلال مي گويند بيشتر از20 درصد قراردادشان را نگرفته اند ولي گفته مي شود شما 90 درصد قرارداد خود را گرفته ايد، گفت: حتما گرفته ايم اما خودمان خبر نداريم. حالا شايد يک امير قلعه‌نويي ديگر است که اين پول را گرفته است. اما اين را مطمئن هستم که از خيلي از بازيکنان کمتر گرفته ام.از 7،8 نفرشان کمتر گرفته ام.

قلعه نويي در پايان تصريح کرد: دعا کنيد بازي خوبي مقابل الريان انجام دهيم و کيفيت داشته باشيم نتيجه دست خداست. از آقاي دکتر عباسي توقع داريم به عنوان پدر ورزش و رئيس مجمع پرسپوليس و استقلال نگاه ويژه اي داشته باشد. براي من جاي تعجب است که همه بي تفاوت هستند. مگر مي شود يک بازيکن 20درصد قرارداد بگيرد حالا حاتمي يک کار بچه گانه کرده اما هنوز يک ريال نگرفته است. کيانوش رحمتي هم يک سال است يک ريال نگرفته است. اگر به فکر پرسپوليس و استقلال نيستند يک بحث ديگر است اما پدر خانواده بايد به فکر بچه هايش باشد.

ورزش سه

بالا