• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نمي دانم درداربي ميلان طرفدار اينتر باشم يا ميلان

ahmadfononi

معاونت انجمن
رونالدو، اسطوره فوتبال برزيل معتقد است که انتخاب از ميان ميلان و اينتر، در آستانه داربي شهر ميلان که روز دوم آوريل برگزار مي شود، کار خيلي سختي خواهد بود.
00026857.jpg

رونالدوی برزیلی که ماه گذشته برای همیشه با دنیای فوتبال خداحافظی کرد. در طول سالهای 1997 تا 2002 دراینتر توپ زد و پس از آن در سال 2007 از رئال مادرید به میلان پیوست.
رونالدو که برای هر دو تیم بازی کرده، در صحبتهایی اعلام کرده که برنده این بازی عملا تا حدودی قهرمان این فصل سری آ را تعیین خواهد کرد. او به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« در روز داربی میلان پیراهن کدام تیم را برتن خواهم کرد؟ من در برهه های مختلف کارنامه ورزشی ام، پیراهن هر دو تیم را برتن کرده ام و الان هم طرفدار هر دوی آنها هستم و نمی توانم یکی از این دو تیم را انتخاب کنم.»
رونالدو ادامه داد:« الان من از دنیای فوتبال کنار رفته ام ولی با این وجود خاطرات فراوانی دارم. یک بار در داربی با نتیجه 0-3 به پیروزی رسیدم. وقتی با میلان بودم، در داربی شکست خوردم ولی با این وجود در آن دیدار گلزنی کردم.»

بالا