• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نمی دانم چرا از لیست پرسپولیس کنار گذاشته شده بودم

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ

کاظمیان:
نمی دانم چرا از لیست پرسپولیس کنار گذاشته شده بودم
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با اعلام اینکه متاسفانه چیزهایی در تیم می بینیم که مسائل خوبی را در ذهن تداعی نمی کند،گفت: نمی دانم چرا مانوئل من را در فهرست 18 نفره تیم قرار نداد؟
به گزارش خبرنگار مهر، جواد کاظمیان پس از تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس در جمع خبرنگاران ضمن بیان مطلب فوق گفت: دیدار دربی همواره شرایط خاص خود را دارد. متاسفانه در بازیهای اخیر پرسپولیس خوب کار

نکرد و هواداران از عملکرد تیم ما راضی نیستند.

وی در خصوص تیم استقلال نیز گفت: استقلال در این فصل نشان داده که شرایط خوبی دارد ضمن اینکه این تیم از مربی خوبی مانند قلعه نویی برخوردار است که تجربیات خوبی در دربی دارد و می داند که تیمش در

بازیهای دربی باید چگونه کار کند.

مهاجم تیم پرسپولیس با ابراز امیدواری از شکست دادن استقلال در دربی، در خصوص دلایل نیمکت نشینی خود تصریح کرد: من فقط در بازی با داماش جزو فهرست 18 نفره تیم نبودم اما پیش از آن عملکرد خوبی

داشتم. نمی دانم چرا مانوئل ژوزه تصمیم گرفت که من را در لیست 18 نفره تیم در بازی با داماش قرار ندهد؟

وی تاکید کرد: در حال حاضر از نظر آمادگی شرایط مطلوبی داشته و از انگیزه بالایی برخوردارم. مطمئن باشید اگر در بازی با استقلال در ترکیب تیم حضور داشته باشم عملکرد خوبی را از خود به نمایش خواهم گذاشت.

کاظمیان در خصوص صحبتهایی که مبنی بر کم کاری بازیکنان پرسپولیس مطرح می شود، گفت: این صحبتها همواره پیرامون تیم بزرگی مانند پرسپولیس وجود داشته و دارد. متاسفانه چیزهایی در تیم می بینیم که

مسائل خوبی را در ذهن ما تداعی نمی کند.

دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال ازهفته ششم دوازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر ساعت 18 روز جمعه سوم شهریور در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
منبع "خبرگزاری مهر"

بالا