• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نوشیدنی گرم مخصوص کریسمس

پانته آ

متخصص بخش
مواد اولیه :



آب يك ليتر

زنجبيل تازه دو سانتي‌متر


چوب دارچين دو تكه



غلاف هل شش عدد


ميخك شش عدد




آبميوه دلخواه چهار پيمانه




عسل سه قاشق سوپخوري




بادام بلانچ شده 50 گرم





گردو خرد شده 50 گرم




كشمش 100 گرم




پرتقال اسلايس شده يك عدد




طرز تهیه آب را مي‌جوشانيم، سپس زنجبيل، چوب دارچين، غلاف‌هاي هل و ميخك را به مدت 15 دقيقه در آب جوش مي‌ريزيم. اين مايع را به مدت يك شب در يخچال نگه مي‌داريم. آبميوه و عسل را به مخلوط ادويه‌ها افزوده و مي‌گذاريم به مدت 30 دقيقه بجوشد. سپس ادويه‌ها (ميخك، چوب دارچين، غلاف‌هاي هل و زنجبيل) را خارج كرده، آجيل‌ها و پرتقال را افزوده و نوشيدني را به صورت گرم سرو مي‌كنيم. نكته: براي تهيه بادام بلانچ شده، ابتدا درون يك قابلمه مقداري آب را به جوش آورده، سپس بادام‌ها را درون آب ريخته و مي‌گذاريم به مدت يك دقيقه در آب جوش بمانند. بادام‌ها را آبكش نموده و با آب سرد مي‌شوييم. به اين روش پوست بادام‌ها به راحتي جدا مي‌شود. در كشورهاي سوئد و دانمارك چهار هفته مانده به كريسمس خانواده‌ها هر يكشنبه دور هم جمع مي‌شوند و اين نوشيدني گرم را تهيه و به همراه عصرانه آن را سرو مي‌كنند. اين نوشيدني گرم را با هر آبميوه‌اي مي‌توانيد درست كنيد. من آن را با مخلوط آبميوه‌هاي انگور قرمز و سيب درست كردم. خانم بهارک مبینی
 
آخرین ویرایش:
بالا