• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نوير: با بايرن مونيخ قهرماني در بوندس‌ليگا و ليگ قهرمانان تجربه مي‌كنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
دروازه‌بان ملي‌‌پوش بايرن‌مونيخ گفت: مي‌خواهم قهرمان بوندس ليگا شده و به بازي نهايي ليگ قهرمانان برسم.

00026694.jpg

به نقل از آبند‌سايتونگ، مانوئل نوير که سال گذشته در جام‌ جهاني 2010 همراه ژرمن‌ها درخشيد، اظهار داشت: مي‌خواهم با بايرن قهرمان بشوم و بعد به فينال ليگ قهرمانان اروپا که سال بعد در مونيخ بازي پاياني‌اش انجام مي‌شود تجربه کنم. بايد همه در مونيخ همين انگيزه را داشته باشيم. خيلي خوب است در بايرن ملي‌پوش زيادي داريم. آن‌وقت مي‌توانيم اسکلتي از تيم ملي بسازيم و تيمي خيلي خوب شکل دهيم
وي در شرايطي اين گونه اظهار نظر کرد که در پايان هفته گذشته بالاخره مجوز عقد قرارداد با بايرن‌مونيخ را يافت.

نوير که در عين حال به‌خاطر همراهي تيم کشورش براي رويارويي با اتريش و آذربايجان در مرحله مقدماتي جام ملت‌هاي اروپا(يورو 2012) در اردوي ژرمن‌ها به سر مي‌برد، به مناسبت حضور در بايرن، با خبرنگاران سخن گفت که چکيده آن به شرح زير است:

*حضور نزد بايرني‌ها
در مورد حضورم در بايرن اين روزها بحث هاي زيادي مي شود. مردم مي‌پرسند در بايرن چه چيزي در انتظارم خواهد بود. در اين باره بايد عنوان کنم بايرني‌ها به من اطمينان داده‌اند و من اين تيم را مي پسندم.
*لهجه بايري
متوجه خيلي چيزها هستم. وانگهي خويشاونداني از جنوب دارم. بدون شناخت راهي آنجا نمي شوم و من به خوبي از لهجه و نحوه گفتمان مردمان اين شهر آگاهي کامل دارم.
*منچستريونايتد
من پيشنهاد خوبي از منچستريونايتد داشتم،‌ اما مي‌خواهم به عنوان دروازه‌بان تيم ملي در بهترين تيم آلمان بازي کنم. به باور من بوندس‌ليگا از کلاس کافي بازي برخوردار است. ضمن آنکه خواستم به زندگي در آلمان ادامه دهم.
*جا در پاي اوليور کان
بارها بازي اوليور کان را تماشا کرده‌ام و در واقع اين دروازه بان آلماني الگوي من است. همواره کان براي تيمش پيرورزي کسب مي کرد و همين رفتار مرا تحت تاثير قرار مي داد. من هم با يکسري وضعيت‌هاي سخت مثل داستان انتقالم روبه‌رو شدم. همين‌طور در نقش کاپيتان جوان شالکه وضعيتي مثل او را تجربه کردم، اگر چه هنوز در سن جواني به سر مي برم و براي رسيدن به جايگاه کان بايد تجارب بيشتري را کشب کنم.
*حملات پاياني تونيس، رئيس شالکه
تونيس خيلي تلاش کرد که رقمي را به دست آورد، ولي براي من هيچ‌گاه پول اولويت نبوده، بلکه اهداف ورزشي در اولويت هستند. در بايرن از فرصت کافي‌ براي کسب مقام هاي زياد برخوردار هستم.
*پول
اجازه نمي‌دهم پول تاثيري روي افکار من بگذارد. مثل گذشته ارتباطم را با دوستانم حفظ کرده‌ام. به طور قطع در مونيخ کسب درآمد هم خواهم کرد.
*ينس لمان
لمان در کنار ادوين فان‌درسار الگوي من به شمار رفته است. ينس هم اول از شالکه به ميلان و بعد به دورتموند آمد. من هم همچنان تحت‌تاثير بازي‌اش هستم. سعي مي‌کنم از بازي‌اش الگو بگيرم.
*اهدافي بزرگ در بايرن مونيخ
مي‌خواهم با بايرن قهرمان بوندس ليگا بشوم و بعد به فينال ليگ قهرمانان اروپا که سال بعد در مونيخ بازي پاياني‌اش انجام مي‌شود،‌برسم. بايد همه در مونيخ همين انگيزه را داشته باشيم. خيلي خوب است که در بايرن ملي‌پوش زيادي داريم. آن‌وقت مي‌توانيم اسکلتي از تيم ملي بسازيم و تيمي خيلي خوب شکل دهيم
*خشم برخي هواداران آتشين‌مزاج بايرن
فکر مي‌کنم قبل از هر چيزي اين موضوع به خودم و تيم ربط داشته باشد. اگر موفق باشيم، خشم اندکي وجود خواهد داشت. اينگونه هواداران نيز فرصت براي انتقاد پيدا نمي‌کنند. قبل از فصل سعي خواهم کرد با هواداران صحبت باز و رودرويي داشته باشم. بايد برايشان مشخص کنم که به چه علت قبلا هوادار شالکه بودم و اکنون به سمت بايرني‌ها آمدم.
*خشم برخي از هواداران شالکه
اجازه نمي‌دهم ناراحتي هواداران شالکه روي من زياد تاثير بگذارد. چون هواداران هم انسان هستند که گاهي تحت تاثير احساسات قرار مي گيرند.

بالا