اگر کفش یا لباس جیر شما با چربی لک شده، برای پاک کردن لکه چربی میتوانید از سرکه بیرنگ یا نوشابه گازدار بیرنگ استفاده کنید. به این ترتیب که محل لکه را با برسی نرم یا یک مسواک به نوشابه یا سرکه آغشته کرده و به آرامی لکه چربی را پاک کنید. برای آن که حالت جیر کفش یا لباس شما به حالت اولیه برگردد، با برس مخصوص جیر محل لکه را کمی برس بزنید.
برای تازه ماندن کیک و شیرینی میتوانید آنها را در ظرفی پلاستیکی گذاشته که یک تکه نان تازه یا نصف سیب درختی در آن قرار دارد. رطوبت موجود در نان و سیب باعث تازه ماندن شیرینی و کیک میشود.
برای اینکه موقع پاک کردن ماهی، لیزی آن از بین برود به دستانتان کمی نمک بزنید. همچنین برای اینکه بعد از سرخ کردن ماهی بوی آن در تابه نماند مقداری سرکه و آب در ظرف بریزید و آن را به مدت چند دقیقه بجوشانید. با این کار بوی ماهی از بین میرود.
اگر روی فرشتان چای ریخت، بلافاصله روی لکه چای ماست بریزید و بگذارید بماند تا رنگ چای را از بین ببرد.
اگر هنگام آشپزی، خورش شما قدری شور شد نگران نشوید. کافی است یک سیبزمینی را پوستکنده و داخل خورش بیندازید. سیبزمینی نمک غذا را به خود گرفته و طعم غذا بهتر میشود. البته دقت کنید بعد از طبخ غذا آن سیبزمینی را دور بیندازید.
بعضی وقتها هر چقدر کاهو و کلم را بشوییم باز هم حشراتی در آن باقی میماند؛ حشراتی سمج که حتی بعد از این همه شستن باز هم زنده هستند. در این مواقع میتوانید ظرفی را پر از آب کنید و چند قاشق چایخوری نمک یا سرکه در آن بریزید و بگذارید کاهو یا کلم ۱۵ دقیقه در آن بماند. سپس آنها را بیرون آورده و آبکشی کنید.
برای تازه ماندن کیک و شیرینی میتوانید آنها را در ظرفی پلاستیکی گذاشته که یک تکه نان تازه یا نصف سیب درختی در آن قرار دارد. رطوبت موجود در نان و سیب باعث تازه ماندن شیرینی و کیک میشود.
برای اینکه موقع پاک کردن ماهی، لیزی آن از بین برود به دستانتان کمی نمک بزنید. همچنین برای اینکه بعد از سرخ کردن ماهی بوی آن در تابه نماند مقداری سرکه و آب در ظرف بریزید و آن را به مدت چند دقیقه بجوشانید. با این کار بوی ماهی از بین میرود.
اگر روی فرشتان چای ریخت، بلافاصله روی لکه چای ماست بریزید و بگذارید بماند تا رنگ چای را از بین ببرد.
اگر هنگام آشپزی، خورش شما قدری شور شد نگران نشوید. کافی است یک سیبزمینی را پوستکنده و داخل خورش بیندازید. سیبزمینی نمک غذا را به خود گرفته و طعم غذا بهتر میشود. البته دقت کنید بعد از طبخ غذا آن سیبزمینی را دور بیندازید.
بعضی وقتها هر چقدر کاهو و کلم را بشوییم باز هم حشراتی در آن باقی میماند؛ حشراتی سمج که حتی بعد از این همه شستن باز هم زنده هستند. در این مواقع میتوانید ظرفی را پر از آب کنید و چند قاشق چایخوری نمک یا سرکه در آن بریزید و بگذارید کاهو یا کلم ۱۵ دقیقه در آن بماند. سپس آنها را بیرون آورده و آبکشی کنید.