Miss zahra
متخصص بخش تکنولوژی
محققان توصیه میكنند كه باوجود كامپیوترها، باز هم باید خوشنویسی و نوشتن با دست همچنان در مدرسهها آموزش داده شود، زیرا نوشتن با دست، مغز را به فعالیت بیشتری وامیدارد. این نکات سلامت را از دست ندهید.
گوشت قرمز و كره آلزایمر میآورند
نه كره را از سبد غذاییتان حذف كنید و نه گوشت قرمز را. این دو ماده غذایی هرقدر هم كه ضرر داشته باشند، بودنشان از نبودشان بهتر است. اما اگر میخواهید تا چند سال دیگر به جمع آلزایمریها وارد نشوید، تعادل را در مصرف این خوراكیها رعایت كنید.
به گزارش تلگراف، محققان میگویند، برای حفظ سلامت، میزان چربی مصرفی نقش تعیینكنندهای ندارد بلكه نوع چربیای كه فرد استفاده میكند، میتواند به سلامت او كمك كند یا زیان برساند. از نظر آنها چربیهای اشباع شده نه تنها به سلامت بدن آسیب میرسانند بلكه میتوانند روی مهارتهای شناختی فرد هم اثر بگذارند و خطر ابتلا به آلزایمر را در او بالا ببرند. این تحقیقات كه زیرنظر دانشگاه هاروارد انجام میشد، نشان داد، خاطرات بد، در ذهن زنان مسنتری كه مقدار فراوانی از چربیهای اشباعشده را در غذاهایشان مصرف میكردند بیشتر از دیگران ثبت شده است.
آنها معتقدند، ذهن افرادی كه بهجای این چربیها از روغن زیتون، روغن آفتابگردان، دانههای نباتی، آجیلها و آووكادو استفاده میكردند، بیشتر به ثبت خاطرات خوب گرایش دارد.
كی گفته بچهها سوهان روحاند؟!
پدر و مادرها از زوجهای بدون فرزند شادترند
شاید فكر كنید این یك جمله كلیشهای است. ممكن است گمان كنید مسافرتهای پیدرپی شما بدون دردسرهای یك نوزاد و مهمانیهای دوستانهای كه بدون ترس از بیدار شدن بچه برگزار میشوند، بیشتر میتوانند شما را شاد كنند اما محققان در بررسیهای جدید، خلاف این موضوع را ثابت كردهاند. از نظر آنها زوجهای جوانی كه صاحب فرزند شدهاند، از زوجهای تنها شادترند. «ساینسدیلی» از زبان محققان نوشته است: حتی مراقبتهای بهظاهر سخت روزانه، بهجای اینكه پدر و مادرها را از فرزنددار شدن پشیمان كند، به آنها شادی تزریق میكند و امید به زندگیشان را بالاتر میبرد. محققان معتقدند، این اتفاق به زندگی پدر و مادرها معنا داده و به آنها برای رسیدن به اهدافتازهشان انرژی میدهد. با توجه به یافتههای محققان، اشتباه نیست اگر بگوییم پدر و مادرها موفقتر از زوجهای تنها هستند و زودتر از آنها پیش میروند.
دست خودتان نبوده كه سیگاری شدهاید!
چرا بعضی یكشبه سیگار را كنار میگذارند و برخی با وجود تلاش بسیار، موفق به این كار نمیشوند؟ محققان با بررسی گروه بزرگی از مردم ایالاتمتحده و آفریقا پاسخ این سؤال را یافتهاند. آنها میگویند، سیگار كشیدن هم مثل خیلی از عادتهای دیگر ژنتیك است و جالب اینجاست كه ژنهای افراد سیگاری، مشخص میكند كه آنها به چند نخ سیگار در روز راضی میشوند، چه زمانی آنها را به سیگار كشیدن وا میدارد و تا چه حد آنها را در ترك سیگار كمك میكند.
به گزارش وب مد، از نظر محققان این ژن و تفاوتهایش در افراد مختلف، باعث میشود آنها به روشهای ترك سیگار پاسخهای متفاوتی دهند و موجب میشود بعضی آدمها شب تا صبح سیگار به دست باشند و بعضی از سیگاریها تنها به كشیدن یكی، دو نخ از آن در روز اكتفا كنند.