• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نگراني مورينيو از مصدوميت خديرا

ahmadfononi

معاونت انجمن
سامي خديرا ادامه رقابتهاي فصل جاري فوتبال را از دست داد تا از خانه نظاره‌گر تلاش هم بازي‌هايش باشد.

00017536.jpg

سامي خديرا که پيش از اين گمان مي‌رفت آسيب ديدگي‌اش جزئي است تا پايان فصل خانه‌نشين خواهد بود تا مراحل درماني را پشت سربگذارد. خديرا دچار پارگي شديد عضله در پاي راست شده و به اين ترتيب مورينيو نمي‌تواند از او استفاده کند.
هافبک آلماني رئال مادريد در آخرين بازي که براي تيمش بازي کرد در فينال جام حذفي به دليل آسيب ديدگي تعويض شد و جايش را به گرانرو داد.
خديرا که براي مراجعه به پزشک خودش به آلمان سفر کرده بود پس از خروج از کلينيک دکتر مولر ولفارت گفت: خيلي ناراحت شدم. اين آسيب ديدگي ضربه بزرگي به من بود.

تيم فوتبال رئال مادريد چهارشنبه در ورزشگاه سانتياگو برنابئو ديدار رفت مرحله‌ي نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا را مقابل بارسلونا برگزار مي‌کند.
 
بالا