• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نگهداری مواد غذایی در یخچال

پانته آ

متخصص بخش




حفظ کیفیت مواد غذایی مانند گوشت و لبنیات به نحوه نگهداری آنها در یخچال بستگی دارد.




  1. دمای یخچال باید بین 1- تا 4 درجه سانتیگراد باشد و در این دما باقی بماند. بیشتر شدن دما از 4 درجه سانتیگراد، موجب رشد باکتری‌ها در مواد غذایی می‌شود.
  2. دمای فریزر باید صفر درجه و کمتر باشد.
  3. در انتهای هر فصل؛ محتویات یخچال را خالی کنید و مواد مصرف نشده را دور بریزید. می‌توانید کمی جوش شیرین در آب بریزید و تمام سطوح یخچال را پاک کنید تا بوی مواد غذایی هم از بین برود.
  4. طبقاتی از یخچال که به فریزر نزدیک‌ترند سردتر هستند. این طبقات برای نگهداری مواد فاسد شدنی (مانند شیر و گوشت) مناسب‌ هستند.
  5. درب‌های یخچال گرم‌ترین قسمت‌های آن هستند. هر زمان که درب یخچال باز می‌شود هوای گرم در آن جریان می‌یابد که باید دوباره دمای آن کاهش پیدا کند. از این قسمت یخچال برای نگهداری خوراکی‌هایی که مواد نگهدارنده دارند استفاده کنید ولی باقیمانده‌ خوراکی‌ها یا نوشیدنی‌ها را در آن قرار ندهید.
  6. میزان رطوبت کشوهای یخچال بسیار بالا است و جای مناسبی برای نگهداری خوراکی‌هایی‌ست که برای جلوگیری از خشک شدن به رطوبت بالایی نیاز دارند مانند سبزیجات، که برای تازه ماندن بیش از میوه‌ها به رطوبت نیاز دارند. بنابراین آنها را به طور جداگانه و در قسمتهای با رطوبت مناسب نگهداری کنید تا تازه بمانند. در گروه سبزیجات تنها قارچ استثناست که باید خارج از کشوها نگهداری شود زیرا رطوبت زیاد موجب آب انداختن آن می‌شود.
 
بالا