• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نیاز به حمایت شما دوستان عزیز از جوانان فعال

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام دوستان ارزشمندم

هفته ی گذشته موفق شدم در مسابقات استارتاپ ویکند جهانی که همزمان در مشهد نیز برگزار شد شرکت کنم.که با راهنمایی های مربیان برتر و بین المللی و داوران طرحهایی برگزیده شد.

هدف این مسابقه طرح و اجرای یک مدل کسب و کار در عرض54 ساعت بود که تجربه ای بینظیر و فوق العاده بود.

در این مسابقه بنده به دلیل علاقه به مباحث ناخودآگاه و تاثیر ان در زندگی جذب گروهی شدم که با موضوع مورد علاقه من مرتبط بود.

این طرح با توجه به این اصل علمی که زندگی واقعی و یادگیری ها ی ما میتواند در عمیق ترین ساعات خواب (REM) اتفاق بیفتد نوشته شده.

در این شیوه سنسورهایی ، الگوی خواب ما رو به دست میاورند و در حالت REM میتوانیم برنامه هایی که مایل باشیم را در گوشی برنامه ریزی کنیم (مثلا یادگیری ،تکرار جملات تاکیدی ،دادن الگویی برای دیدن خوابهای مشترک بر اساس کهن الگوها و به اشتراک گذاشتن آنها و استفاده های درمانی و....)حال با این شیوه شما تصور کنید چه انقلابی رخ خواهد داد.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید از این پیج استفاده کنید.ضمنا کلیپ جالب اون رو از دست ندید.
این پروژه در مرحله ی جهانی است و نیاز به رای شما برای برنده شدن نهایی دارد.
از وقتی که برای اینکار میذارید و همچنین حمایت خالصانه ی شما سپاسگذارم

کلیک کنید

بالا