• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نیما نهاوندیان، مجری برنامه‌های ورزشی درگذشت

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
n00261862-b.jpg

نیما نهاوندیان، مجری برنامه‌های ورزشی تلویزیون و گوینده رادیو درگذشت.

به گزارش ایسنا، نیما نهاوندیان، مجری برنامه‌های «دورخیز»، «توپ طلایی» و «ورزش از نگاه دو» بوده است و صبح امروز جسد وی در منزل شخصی‌اش کشف شد.

نیما نهاوندیان علاوه بر شبکه دو در شبکه جام جم نیز برنامه اجرا می‌کرد. او با رادیو گلستان نیز همکاری داشته است.

نهاوندیان درباره‌ی نحوه اجرایش گفته بود: یک عده اجرایم را آبی و یک عده قرمز می‌بینند ولی اینها مصداق هر کسی از ظن خودشد یار من است، چون من بی‌رنگ اجرا می‌کنم.

او در پاسخ به اینکه آیا سهم مخاطب از اجرایتان را پرداخته‌اید؟ هم گفته بود: با صراحت می‌گویم که حتی تا آخر عمرم هم نمی‌توانم سهم مخاطب را بپردازم. مردم سرزمین مقدس ایران خیلی لایقند که همه چیز داشته باشند، ولی من همه توانمندی‌ها را ندارم. مردم سرزمین ما وارث مردان بزرگی همچون شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران هستند.

مرحوم نهاوندیان که در زمان حیاتش دل پری از زخم‌هایی که از اجرا خورده‌ بود، داشت، بیان این زخم‌ها را به صورت شعر گفته بود:

نیمه شب و من تازه نفس/ ره خوابم زد و ماندم بیدار/ ریخت از پرتو لرزنده شمع سایه درخت، گلی بر دیوار/ همه گل بود ولی روح نداشت/ سایه‌ای مضطرب و لرزان بود/ چهره‌ای سرد وغم‌انگیز و سیاه/ سرگردان بود/ شمع خاموش شده از تیزی باد/ چیزی از سایه بر دیوار نماند/ کس نپرسید کجا رفت/ که بود/ که دمی چند در اینجا گذراند/ این منم خسته در این کلبه تنگ/ ولی فدای یک لبخند مردم.

همیشه به خودم می‌گویم نیما دریای آرامی است که ناخدای قهرمان نمی‌خواهد.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، بامداد امروز (یکشنبه سوم دی‌ ماه) در پی تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر فوت فردی به نام «نیما» از مجریان صداوسیما در منزل شخصی‌اش، بلافاصله ماموران کلانتری 137 شهرآرا و کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ در محل حاضر و ضمن حفظ صحنه، به بررسی در این خصوص پرداختند.

جسد متوفی برای تشخیص علت فوت به پزشکی قانونی منتقل و تحقیقات قضایی و پلیسی در این زمینه ادامه دارد.

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
مزدك ميرزايي:فوت "نيما نهاونديان" اصلاً باور كردني نيست

هنگام شنيدن خبر فوت "نيما نهاونديان" بسيار ناراحت و شوك زده شدم و اصلاً برايم باور كردني نيست.

652963_549.jpg
"مزدك ميرزايي" مجري برنامه هاي ورزشي در گفتگو با خبرنگار حوزه راديو و تلويزيون باشگاه خبرنگاران در خصوص مرگ "نيما نهاونديان" مجري "ورزش از نگاه 2 "، گفت: هنگام شنيدن خبر فوت "نيما" بسيار ناراحت و شك زده شدم چرا كه وي بسيار جوان بودند و اين خبر اصلاً باور كردني نيست.
وي در خصوص "نيما نهاونديان" اظهار داشت: من برخورد نزديكي با وي نداشتم،زيرا نيما در شبكه دو فعاليت مي كرد و زمينه فعاليت من در شبكه 3 بود و تنها دوررا دور در شبكه جام جم وي را ديده بودم.
وي در خصوص ويژگي كاري وي خاطر نشان كرد: "نيما" كار و اجراي بسيار خوب و قابل قبولي داشت و از فوت وي بسيار ناراحت هستم و به همه به خصوص جامعه مجريان تسليت مي گويم.

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
علت مرگ نيما نهاونديان مشخص شد

مجتبي سجادي تهيه كننده برنامه "ورزش از نگاه دو" در مورد جزئيات و علت مرگ نيما نهاونديان مجري برنامه ورزش توضيح داد.

مجتبي سجادي تهيه كننده در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران در خصوص جزئيات فوت نيما نهاونديان گفت: متاسفانه شب گذشته نيما نهاونديان در اثر برخورد با يك ميز خون ريزي مغزي مي كند و به دليل آنكه به تنهايي در خانه حضور داشته و كمك رساني با تاخير صورت گرفته بعد از كما رفتن و مرگ مغزي فوت مي كند.
وي در خصوص تشيع جنازه آن مرحوم عنوان كرد: به طور احتمال بعد از انجام كارهاي مورد نياز فردا در قطعه هنرمندان به خاك سپرده مي شود.
وي اظهار داشت: خبرهاي مبني بر خودكشي نيما نهاونديان كذب محض است و براساس جزييات شرح داده شده مرگ وي صورت گرفته است.

*خبر فوت نهاونديان مرا شوكه كرد/حضور او در "ورزش از نگاه دو" تاثيرگذار بود

مجتبي سجادي گفت: به محض شنيدن اين خبر بسيار شوكه شدم.
وي در ادامه در خصوص همكاري با وي عنوان كرد: به مدت 3 ماه در برنامه "دورخيز" اجرا داشت و قبل از آن ما هم گزارش هاي ورزشي در استان گلستان تهيه مي كرد.
سجادي ادامه داد: بعد از اجرا در يك برنامه فرهنگي در شبكه 2 دوباره براي همكاري مجدد با برنامه ورزش از نگاه دو به مدت يك سال به گروه ما اضافه شد.
وي در خصوص شخصيت ورزشي نهاونديان اظهار داشت: نهاونديان از مجري هاي ورزشي و معروف صدا و سيما بود كه مردم علاوه بر علاقمندي به او برنامه ورزشي ما را نيز دنبال مي كردند.
سجادي در پايان خاطرنشان كرد: نهاونديان برنامه هاي ورزشي را به سبك و سياق خود اجرا مي كرد و در حد و اندازه اجراهاي خود شناخته شده بود.
گفتني است، نيما نهاونديان از مجريان ورزشي شبكه 2 سيما بود كه در شبكه جام جم نيز به عنوان مجري فعاليت داشت همچنين برنامه هاي "دورخيز"، "توپ طلايي" و "ورزش از نگاه دو" را اجرا كرده است.

آخرین ویرایش:

amin khan

مدیر انجمن
[h=2]پیکر نیما نهاوندیان، مجری برنامه‌های ورزشی تلویزیون و گوینده رادیو صبح روز سه‌شنبه (پنجم دی ماه) از مقابل ساختمان شبکه دوی سیما تشییع می‌شود.
avdhejr054a-kjn78803130448L600.jpg
مراسم تشییع پیکر نیما نهاوندیان، مجری برنامه‌های «ورزش از نگاه دو»، «دورخیز» و «توپ طلایی» با حضور مدیران، هنرمندان و برنامه‌سازان رسانه ملی و با همراهی خانواده و دوستان آن مرحوم، ساعت 9 و 30 دقیقه روز سه شنبه از مقابل ساختمان شبکه دو واقع در خیابان الوند برگزار می‌شود.

پس از برگزاری مراسم، پیکر آن مرحوم به سمت بهشت زهرا (س)‌ برده و در قطعه هنرمندان به خاک سپرده می‌شود.

مرحوم نهاوندیان متولد 12 فروردین ماه 1359 و دارای مدرک لیسانس علوم کشاورزی از دانشگاه گرگان بود.

نهاوندیان از یکم اسفند سال 78 همکاری خود را با صداوسیمای مرکز گلستان آغاز کرده و همچنین از پنجم تیر ماه 1382 تاکنون مجری برنامه‌های ورزشی و اجتماعی شبکه دو سیما بوده است.

او در شبکه جام جم هم اجرای برنامه‌های متعددی را عهده‌دار بود و در رادیو ایران هم به عنوان گوینده و مجری کارشناس حضور داشته است.

مرحوم نهاوندیان در صداوسیمای مرکز گلستان هم به عنوان گوینده رادیو و گزارشگر بازی‌های بسکتبال تلویزیون مشغول به کار بوده است.

علت مرگ وی از سوی خانواده‌اش ضربه مغزی اعلام شده است.
مجری توانمندی بود
خدا رحمتش کنه:ناراحت:

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
با میز برخورد کرده بعد فوت کرده؟!!!!!!!

در هر صورت خدا رحمتشون کنه....

parisa

متخصص بخش
مجری توانایی بود خداصبربده به بازماندگانش خودش که حتما راحت شده :ناراحت:

بالا