• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نیما نکیسا: زود از زمین بیرون رفتیم تا خوشحالی عراقی‌ها را نبینیم/ قبل از بازی خیلی استرس داشتم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
نیما نکیسا: زود از زمین بیرون رفتیم تا خوشحالی عراقی‌ها را نبینیم/ قبل از بازی خیلی استرس داشتم

سایت گل- آخرین رویارویی ایران و عراق در جام‌ملت‌های آسیا به سال ۱۹۹۶ برمی‌گردد. تیم ملی در اولین دیدارش مقابل سبزپوشان عراقی قرار گرفت و در نهایت با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد. در آن دیدار نیما نکیسا دروازه‌بان تیم ملی بود. او درخصوص جوی که قبل از آن بازی وجود داشت، به خبرنگار سایت گل می‌گوید: «جو خاصی وجود داشت چون چند سالی بود که جنگ تمام شده بود و می‌دانید که مردم ایران هم روی عراق حساس هستند. آنها تیمی بسیار مرموزی داشتند و فکر می‌کنم عراق همیشه مرموز است و از لحاظ بازی شیوه خاص خودش را دارد.»
او ادامه می‌دهد: «من قبل از آن بازی خیلی استرس داشتم. من ۲۰ سال بیشتر نداشتم و وقتی می‌دیدم که جای عابدزاده بازی می‌کردم، استرسم صدبرابر می‌شد.»
نکیسا در پاسخ به این سوال که چرا در آن بازی بازنده شدیم، می‌گوید: «ما خوب بازی کردیم، ولی فکر می‌کنم هنوز هماهنگ نبودیم. ولی در دیدار بعدی به پیروزی رسیدیم و تغییراتی هم در ترکیب تیم ملی به وجود آمد.»
نکیسا تاکید می‌کند عراقی‌ها بعد از آن پیروزی خیلی خوشحال بودند و ما خیلی زود از زمین بیرون رفتیم تا خوشحالی آنها را نبینیم. این دیدار همیشه حساس هست و من امیدوارم که تیم ملی اولین گام را مقابل عراق محکم بردارد. هرچند که معتقدم که برای شکست دادن این تیم کار بسیار سختی در پیش داریم.»​

بالا