• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

******* نیمه شعبان مبارک*******

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
gde6b7rmurc5pkqim7q7.jpg

چه جمعه ها که یک به یک غروب شد نیامدی............چه بغضها که در گلو رسوب شد نیامدی
خلیل آتشین سخن ؛ تبر به دوش بت شکن..............خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی
برای ما که خسته ایم نه؛ ولی................................برای عده ای چه خوب شد نیامدی
تمام طول هفته را به انتظار جمعه ام.......................دوباره صبح؛ ظهر ؛ نه غروب شد نیامدی

index2.php

بر چهره پر ز نور مهدی صلوات بر جان و دل صبور مهدی صلوات
تا امر فرج شود مهیا بفرست بهر فرج و ظهور مهدی صلوات

زیارت امام عصر علیه السلام در نیمه شعبان

خواندن این دعاء که شیخ و سید نقل کرده اند و به منزله زیارت امام زمان صلوات اللّه علیه است:
اَللّهُمَّ بِحَقِّ لَیْلَتِنا وَ مَوْلُودِها وَ حُجَّتِکَ وَ مَوْعُودِهَا الَّتى قَرَنْتَ اِلى فَضْلِها فَضْلا فَتَمَّتْ کَلِمَتُکَ صِدْقاً وَ عَدْلا لا
مُبَدِّلَ لِکَلِماتِکَ وَ لا مُعَقِّبَ لاِیاتِکَ نُورُکَ الْمُتَاَلِّقُ وَ ضِیآؤُکَ الْمَشْرِقُ وَ الْعَلَمُ النُّورُ فى طَخْیآءِ الدَّیْجُورِ الْغآئِبُ
الْمَسْتُورُ جَلَّ مَوْلِدُهُ وَ کَرُمَ مَحْتِدُهُ وَ الْمَلائِکَةُ شُهَّدُهُ وَ اللّهُ ناصِرُهُ وَ مُؤَیِّدُهُ اِذا انَ میعادُهُ وَ الْمَلائِکَةُ اَمْدادُهُ سَیْفُ
اللّهِ الَّذى لا یَنْبُووَ نُورُهُ الَّذى لا یَخْبُووَ ذُو الْحِلْمِ الَّذى لا یَصْبُو مَدارُ الذَّهْرِ وَ نَوامیسُ الْعَصْرِ وَ وُلاةُ الاَْمْرِ وَ
الْمُنَزَّلُ عَلَیْهِمْ ما یَتَنَزَّلُ ]یَنْزِلُ [فى لَیْلَةِ الْقَدْرِ وَ اَصْحابُ الْحَشْرِ وَ النَّشْرِ تَراجِمَةُ وَحْیِهِ وَ وُلاةُ اَمْرِهِ وَ نَهْیِهِ
اَللّهُمَّ فَصَلِّ عَلى خاتِمِهِمْ وَ قآئِمِهِمُ الْمَسْتُورِ عَنْ عَوالِمِهِمْ اَللّهُمَّ وَ اَدْرِکْ بِنا اَیّامَهُ وَ ظُهُورَهُ وَ قِیامَهُ وَ اجْعَلْنا
مِنْ اَنْصارِهِ وَ اقْرِنْ ثارَنا بِثارِهِ وَ اکْتُبْنا فى اَعْوانِهِ وَ خُلَصآئِهِ وَ اَحْیِنا فى دَوْلَتِهِ ناعِمینَ وَ بِصُحْبَتِهِ غانِمینَ
وَ بِحَقِّهِ قآئِمینَ وَ مِنَ السُّوءِ سالِمینَ یآ اَرْحَمَ الرّاحِمینَ اَلْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعالَمینَ وَ صَلَواتُهُ عَلى ]صَلَّى اللّهُ
عَلى [سَیِّدِنا مُحَمَّد خاتَمِ النَّبِیّینَ وَ الْمُرْسَلینَ وَ عَلى اَهْلِ بَیْتِهِ الصّادِقینَ وَ عِتْرَتِهِ النّاطِقینَ وَ الْعَنْ
جَمیعِ الظّالِمینَ وَ احْکُمْ بَیْنَنا وَ بَیْنَهُمْ یا اَحْکَمَ الْحاکِمینَ.
خدایا به حق این شبى که ما در آنیم و به حق آنکس که در آن به دنیا آمده و حجتت و موعود آن که همراه کردى به فضیلت این شب فضیلت دیگرى و بدین سبب تمام شد کلمه تو براستى و عدالت تغییر دهنده اى براى کلمات تو نیست و پس زننده اى براى آیات تو نیست آن نور درخشانت و آن روشنى فروزانت و آن نشانه نورانى در شب تاریک ظلمانى آن پنهان غایب از انظار که ولادتش بزرگ و کریم الاصل بود و فرشتگان گواهان اویند و خدا یاور و کمک کار او است در آن هنگام که وعده اش برسد و فرشتگان مددکارش باشند آن شمشیر برنده خدا که کُند نشود و نور او که خاموش نگردد و بردبارى که کار بى رویه انجام ندهد چرخ روزگار بخاطر او گردش کند و او و پدران معصومش نوامیس هر عصر و والیان امر خدایند در شب قدر آنچه نازل شود بر ایشان نازل گردد و آنهایند صاحبان حشر و نشر و مفسران وحى خدا و سرپرستان امر و نهى او.
منبع: مفاتیح الجنان

%5Cmyhtml%5Carticle%5C1384%5Cm06%5C13840628041.jpg

Sms-Nime-Shaban.jpg

سوسوی ستارگان آسمان در التهاب انتظار فرج توست
پس بیا و آسمان و زمین را گلستان کن که این خانه ، خانه توست

%5Cimages%5Cjadid%5Cmilad%20mhadi.jpg

دیرگاهیست در درونم غوغایی برپاست...
به گمانم که کسی می آید!
شاید تو باشی،
ای موعود!

1403123458.jpg

1349526098.jpg

این روز بزرگ و این عید فرخنده رو به همه گل های ایران انجمنی تبریک میگم...

دوستان عیدتون مبارک...لحظه های خیلی خوشی رو توو این روز و ساعات عزیز براتون آرزو میکنم...
:گل::گل::گل:

playful girl

کاربر ويژه
بر چهره پر ز نور مهدي صلوات بر جان و دل صبور مهدي صلوات

تا امر فرج شود مهيا بفرست بهر فرج و ظهور مهدي صلوات

212180702271071925415145160832.jpg

عزيز ديدنت را بهانه بسيار داريم اما بها نه
کلاس اول خوانديم " آن مرد در باران آمد " ...
اکنون مي فهميم تا آن مرد نيايد باران نخواهد آمد ...
اللهم عجل لوليک الفرج

151426003.jpg

دوست جونیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا عید همیتون مباااااااااااااااااارک

Maryam

متخصص بخش ادبیات

من هم به همه دوستان ایران انجمن تبریک میگم میلاد حضرت قائم (عج)
و براتون آرزوی لبخند و لبخند و لبخـــــــــند رو دارم توی این روز ها :39:

Mahdi Askari

مدير فنی
منم این روز خجسته رو به همه مسلمانان جهان به خصوص ایران تبریک میگم :گل:

behamin

کاربر ويژه
عاقبت یک روز مغرب، محو مشرق می شود

عاقبت غربی ترین دل نیز عاشق می شود

شرط می بندم زمانی که نه زود است و نه دیر

مهربانی حاکم کل مناطق می شود:گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
آقا جان تولدت مبارک از طرف یک عبد گنهکار

:گل:بسم رب المهدی:گل:

بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن
صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ
فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ
وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلًا وَ عَيْناً
حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِيهَا طَوِيلا

دلی دارم که رسوای جهان است / گرفتار بتی ابرو کمان است / نگاهم سوی طاووسی بهشتی است / که نامش مهدی صاحب الزمان است

چه انتظار عجیبی / عجیب تر که چه آسان نبودنت شده عادت / چه کودکانه سپردیم دل به بازی قسمت / چه بی خیال نشستیم ! چه کوششی ! چه وفایی / فقط نشستم و گفتم : خدا کند که بیایی

بنفسى أنت من مغيّب لم يخل منّا.

جانم به فداى تو غايب از نظر، كه هرگز مجالس ما از تو خالى نيست.

إِلى مَتى أَحارُ فيكَ يا مَوْلاىَ وَ إِلى مَتىتا

كى در (انتظار) شما حيران و سرگردان باشيم؟

مَتى تَرانا وَ نَراكَ
كى شود كه تو ما را و ما تو را ببينيم

:گل:من هم به نوبه خودم این روز عزیز رو به تمام شیعیان دوازده امامی و عاشقان و منتظران مهدی فاطمه سلام الله علیه تبریک میگم.:گل:

:گل:آقا جان تولدت مبارک از طرف یک عبد گنهکار:گل:

مهشید

کاربر ويژه
Cart-Postale-Emame-Zaman%5BRadsMs.com%5D08.jpg

میلاد با سعادت منجی عالم بشریت، برپاکننده قسط و عدل
منتقم خون حسین(ع)، حضرت ولیعصر، امام زمان،
مهدی موعود (عج) بر عموم شیعیان جهان مبارک باد . . .

Cart-Postale-Emame-Zaman%5BRadsMs.com%5D04.jpg

ثمره

کاربر ويژه
عیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد همه دوستان گل مبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک

baroon

متخصص بخش ادبیات

عیدتون مبارککک :گل::شاد:
دلتون شاد :گل:
وجودتون مشحون شوق عید و امید :گل:
لبتون متبرک از زمزمه ی دعای خیر و عاشقانه های انتظار
دوستای گلــــــممم:14:
التماس دعا :گل:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
ای آنکه در نگاهت حجمی زنور داری
کی از مسیر کوچه ما قصد عبور داری
چشم انتظار ماندم تا بر شبم بتابی
ای آنکه در حجابت دریای نور داری
میلاد منجی عالم بشریت مبارک

چاووش

متخصص بخش ادبیات
روزی که شهر ما پراز افسانه تو بود
قلب تمام منتظران خانه تو بود

تنها نه من که از سر شب تا سپیده دم
یک آسمان ستاره که دیوانه تو بود

عمریست دلم چشمت به راهت دارد
بوسیدن از آن چشم سیاهت دارد

بس جای تعجب است اینجا خورشید
بسیار به خنده ات شباهت دارد

این روز فرخنده و پر از عطر یاس را به تمام همه عزیزانم و دوستان گرانقدرم تبریک و مبارک باد میگویم

عید است ساقیا قدحی پر شراب کن
دور فلک درنگ ندارد شتاب کن

شتاب کن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا