• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ن******ام: حتی اگر یک بازیکن با من مخالف باشد از تیم ملی می‌روم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
ن******ام: حتی اگر یک بازیکن با من مخالف باشد از تیم ملی می‌روم

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از دوحه، جواد ن******ام در خصوص جام ملت‌های آسیا اظهار داشت: خدا را شکر شرایط بسیار خوبی داریم و با تمریناتی که انجام داده‌ایم توانستیم هماهنگی لازم را بین بازیکنان ایجاد کنیم.
کاپیتان تیم ملی درباره شایعاتی مبنی بر اختلاف بازیکنان با وی یادآور شد: این صحبت‌ها به هیچ عنوان صحت ندارد و فقط از طرف افرادی عنوان می‌شود که به دنبال حاشیه‌سازی هستند. حتی اگر یک بازیکن با من مشکل داشته باشد، از تیم ملی می‌روم و همین‌جا اعلام می‌کنم که بدون هیچ تعارفی این کار را انجام خواهم داد.
وی افزود: من در کنار بازیکنان لذت می‌برم و جو بسیار صمیمانه‌ای بین افراد وجود دارد. کاپیتان باید در تیم محبوبیت داشته باشد در غیر این صورت نمی‌توان از تیم انتظار نتیجه گرفتن داشت.
ن******ام عنوان کرد: قطبی باید به من به عنوان کاپیتان تیم نظرهای خود را بگوید و خیلی از آنها را به من تحمیل کند. همچنین من وظیفه دارم نظرات بازیکنان را به قطبی اعلام کنم. هیچ اختلاف نظری وجود ندارد و تیم ملی در آرامش کامل به سر می‌برد و روابط بین بازیکنان و سرمربی دوطرفه است.
وی درباره اولین دیدار برابر عراق تصریح کرد: نباید فقط به دنبال نتیجه گرفتن در این دیدار بود، چرا که پس از این بازی ۲ دیدار دیگر نیز پیش‌رو داریم. ما باید در همه دیدارها با تمام قوا ظاهر شویم.
بازیکن تیم ملی در مورد مخالفت ملی‌پوشان با تشکیل وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: نباید تصمیمات مقطعی گرفت. این موضوع به جوانان و نسل‌های آینده لطمه خواهد زد. من ۲ یا ۳ سال دیگر از فوتبال خداحافظی می‌کنم، اما باید به فکر جوان‌های آینده بود.

بالا