• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هادي شكوري: تيم خوب ارنج شود پرسپوليس را مي‌بريم

ahmadfononi

معاونت انجمن
هادي شکوري مدافع بلندقامت استقلال در مورد بازي چهارشنبه تيمش مقابل پرسپوليس گفت: به نظر من اين ديدار فرقي با ساير بازي‌ها ندارد. دربي فقط براي تماشاگران دو تيم حساس است .

00005163.jpg

شکوری در پاسخ به اين سوال که آيا استقلال پيروز ميدان خواهد بود، تأکيد مي‌کند:‌اين بازي شرايط خاص خودش را دارد و پيش‌بيني غيرممکن است به نظر من در دربي تجربه حرف اول و آخر را مي‌زند. من معتقدم اگر تيم ما خوب ارنج شود پرسپوليس را شکست مي‌دهيم.
شکوري در مورد احتمال قرار گرفتن در ترکيب ثابت استقلال خاطرنشان مي‌کند: بازي رفت را به دليل مصدوميت از دست دادم و حالا دوست دارم در اين بازي به ميدان بروم. کادرفني در بازي قبل از عملکرد من راضي بود و به گفته مربيان قرار است ترکيب استقلال بر اساس آن بازي چيده شود و اميدوارم من هم در ترکيب ثابت باشم.
شکوري در پاسخ به اين سوال که دوست داري کدام بازيکن براي استقلال گل بزند، تأکيد مي‌کند: من دوست دارم کسي براي استقلال گل بزند که تا حالا اين کار را انجام نداده است.

بالا