• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هادی:جرات پیشنهاد بازی به امین حیایی را نداشتم/حیایی:سبیل خودم بود!

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]وقتی پیشنهاد بازی به امین حیایی را دادم وی نیز با افتخار بعد از خواندن فیلمنامه نقش بهادر را پذیرفت.
20140412203621_2-1-2014310119561.jpg

به گزارش خبرنگار سینما خبر، حاضر در محل فرهنگسرای رسانه نشست نقد و بررسی سریال نوورزی "خوب،بد، زشت"- عصر امروز -با حضورکارگردان ،تهیه کننده ، جمعی از بازیگران و عوامل پشت صحنه این سریال برگزار شد.
بنا بر این گزارش در ابتدای این نشست علیرضا سبط احمدی تهیه کننده از چگونگی تولید این سریال گفت: از آبان ماه سال گذشته این سریال طرح ریزی شد و اما طرح اولیه این فیلمنامه به کمک بابک کایدان "نویسنده" و همچنین منوچهر هادی"کارگردان" باز نویسی شد.
وی با بیان اینکه عنوان این سریال بر اساس شخصیتهای داستان شکل گرفته است افزود: کار تصویر برداری این سریال از 22 دی ماه شروع شد و تا 6 فروردین سال جاری تصویربرداری به طول انجامید. اما خدا را شکر می کنیم که با وجود ضیق وقت در ساخت سریالهای مناسبتی ما از هیچ تلاشی دریغ نکردیم و کار را با سرانجامی خوب به پایان رساندیم.

***جرات پیشنهاد بازی به حیایی در یک سریال مناسبتی نداشتم
منوچهر هادی کارگردان سریال نوروزی" خوب بد زشت" از انتخاب بازیگران این سریال گفت: وقتی فیلمنامه نوشته شد و بر اساس شخصیتهای فیلمنامه چندین نفر را برای ایفای نقش یک کاراکتر در نظر گرفتیم که شبکه دو نیز در آن دخیل بوده است اما تصمیم نهایی را خود ما در انتخاب بازیگر گرفتیم که شبکه دو نیز با انتخاب بازیگران ما موافق بود.
وی با بیان اینکه اولین بار جرات پیشنهاد بازی به امین حیایی برای نقش بهادر را در یک سریال مناسبتی نداشتم تصریح کرد: وقتی پیشنهاد بازی به امین حیایی را دادم وی نیز با افتخار بعد از خواندن فیلمنامه نقش بهادر را پذیرفت.

***حیایی:سبیل خودم بود!/موقعیت و موضوع داستان نو بود
امین حیایی بازیگر با اشاره به اینکه افتخار می کنم که در حضور یک چنین گروهی کار تلویزیونی کردم افزود: شاید کمتر پیش آید که گروهی انقدر با هم هماهنگ باشند خیلی خوشحال بودم از این که دراین کار حضور داشتم .
وی در خصوص کاراکتر خود در این سریال عنوان کرد: من برای ایفای نقشم حتی از نظرات دیگران نیز استفاده کردم با توجه به روند کار تیپ اولیه من بدون سبیل و با یک پوشش دیگری بود که کارگردان نیز ابتدا آن را پذیرفت اما بعد به این نتیجه رسیدیم که بهادر سبیل داشته باشد و لباسش طور دیگری طراحی شد که به شکل رئال به نظر هم بیاید.
حیایی با بیان انیکه موقعیت و موضوع داستان برای وی نوو جدید بود در ادامه افزود: من سعی کردم که درنوع راه رفتن تغییراتی در کاراکترم ایجاد کنم وحتی گویشم به نوعی به کاراکتر نقش "مسیّب" دایی بنده در سریال که محمد کاسبی ایفای نقش می کرد، نزدیک بود.
وی همچنین به سبیل خود در این سریال اشاره کرد گفت: سبیل بهادر درواقع سبیل خودم بود و تا اواسط کار ما این سبیل را پر میکردیم تا اینکه کاملا پر شد.

*** عاشقانه در این سریال ایفای نقش کردم

سوسن پروربازیگر در ادامه این نشست از تجربه کاری خود با کارگردان این سریال عنوان کرد: من برای هر بازیگری آرزو می کنم که بتواند با منوچهر هادی کار کند زیرا بهترین چیزی که برای یک بازیگر می تواند اتفاق بیفتد اینست که بتواند تمام خلاقیت خود را ازخانه به سر صحنه بدون هیچگونه نگرانی از کوچکترین انتقادی بیاورد.

وی ادامه داد: از جمله کارهایی که من عاشقانه بازی کردم بازی در این سریال بود و در این سریال تمام آن حسی را که می توانستم داشته باشم را داشتم.

***محب اهری:خوشحالم 31 سال برای تلویزیون کار می کنم
محب اهری بازیگر پیشکسوت در ادامه تصریح کرد: از سال 61 وارد تلویزیون شدم و در حال حاضر خوشحالم که 31 سال برای تلویزیون کار می کنم.
وی با بیان فوق افزود: من در اکثر مواقع برای رفت و آمدم از حمل و نقل عمومی استفاده می کنم و مورد محبت مردم قرار می گیرم اما از زمانی که در این سریال ایفای نقش کردم بشتر مورد لطف مردم قرار گرفتم و این نشان می دهد این سریال نظر بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرده است.
اهری ادامه داد:اخیرا راننده ی تاکسی ای که من سوار تاکسی وی بودم به من گفت که بعد ازدیدن این سریال وبا دیدن حل مشکلات و اختلافات "بهادر با پدرش" این سریال مرا به خود آورد و دچار تحول و در نهایت منجر به آشتی وی با پدرخود شده است.

***سبط احمدی:برای پابند الکترونیکی با قوه قضاییه هماهنگی کردیم
تهیه کننده این سریال در خصوص پابند الکترونیکی که در پای بهادر در این سریال بسته شده بود عنوان کرد: با هماهنگی مدیر کل سازمان زندانها و قوه قضاییه ازپابند الکترونیکی استفاده کردیم.
وی ادامه داد: این پابند در حقیقت برای زندانیانی که خطرناک نیستند قرار است که در ایران نیز استفاده شود.
سبط احمدی گفت: پایندی که ما در این سریال استفاده کردیم البته حقیقی نبود ولی طراح ما کاملا شبیه به پابندهای الکترونیکی موجود طراحی کرده است.

***همتی: برای نقشم کم نگذاشتم
همتی بازیگربا اشاره به دومی تجربه کاری وی با کارگردان این سریال عنوان کرد: بعد از سریال خداحافط بچه این دومین کار تلویزیونی من با منوچهر هادی است.
وی در خصوص نقش خود تصریح کرد: بابک کایدان نویسنده سریال خوب بد زشت در خصوص ژاپن رفتن و تکه کلام با من صحبتهایی کردند و پیشنهاد دادند که سعی کردم برای نقشم کم نگذارم و آبرومندانه ایفا کنم .

***مفید: بازی در کنار امین حیایی لذت بخش بود
بهروز مفید بازیگر در ادامه این نشست گفت: من با منوچهر هادی تجربه همکاری نداشتم و این اولین تجربه کاری من با وی بود
وی با لحنی طنزگونه گفت: من با منوچهر هادی قبلا تنها فوتبال بازی کرده بودم که خیلی هم با وی سخت بازی می کنم اما در سریال بازی خیلی آسانی داشتم.
بازیگر خنده بازار گفت:در این کار با اینکه در یک کاراکتر منفی ظاهر شدم اما نقشم را بسیار دوست داشتم و اعتقاد دارم یک بازیگر تنها نباید کلیشه ای ایفای نقش کندوکمیک وجدی را هم باید در کارنامه کاری خود داشته باشد.
وی در باپان با اشاره به اینکه همه عوامل این فیلم با انرژی مثبتی کنار کار کردند گفت: بازی در کنار امین حیایی برایم لذت بخش بود.

***در سریال خوب بد زشت دیده شدم
معینی بازیگر در پایان این نشست گفت: من 4 کار تلویزیونی داشتم که اولین کارم سال 68 برای گروه سنی کودک و نوجوان بود و بعد از سریال معراجی ها این اولین سریالی است که من در آن دیده شدم.
وی از نقش خود در این سریال افزود: من نقش دکتری را ایفای کردم که بچه ای از بهزیستی بوده و حال بزرگ شده ،زحمت کشیده به لحاظ مالی و موقعیت عالی به شهرت رسیده و رغیب عشقی امین حیایی است.

بالا