• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هاشميان سرمربي يک تيم آلماني شد

0mid

متخصص بخش ورزشی
هاشميان سرمربي يک تيم آلماني شد
[h=2]مهاجم پيشين تيم ملي ايران که پيشينه بازي در تيم‌هاي هامبورگ، بوخوم، بايرن‌مونيخ و هانوفر در بوندس‌ليگا را دارد، به‌عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال "هالشتنبک - رلينگن" برگزيده شد.

[TD="align: left"]
00036484.jpg
[/TD]

به نقل از سايت وحيد هاشميان، سايت هامبورگر آبندبلات گزارش داد: وحيد قرار است در کنار توماس بليميستر کادر فني اين تيم دسته پنجمي آلمان را تشکيل دهد.

رقابت‌هاي هالشتنبک - رلينگن در ناحيه هامبورگ خواهد بود و هاشميان از روز يکشنبه به‌عنوان سرمربي روي نيمکت اين تيم خواهد نشست.

برخي مطبوعات محلي هامبورگ اين اتفاق را براي اين تيم بسيار مهم تلقي کرده‌اند. قرارداد هاشميان با اين تيم آلماني تا پايان فصل است.

0mid

متخصص بخش ورزشی
فردا،اولين تجربه هاشميان روي نيمکت مربيگري
[h=2]وحيد هاشميان فردا (يکشنبه) براي نخستين بار با لباس مربيگري بر روي نيمکت مي‌نشيند.

00036484.jpg
[/TD]

به گزارش ايسنا به نقل از سايت جهان و ورزش، تيم فوتبال هالستنبک – رلينگن با سرمربيگري وحيد هاشميان، فردا در ادامه هفته سيزدهم اوبرليگاي منطقه هامبورگ به مصاف تيم لوروپ خواهد رفت.

هالستنبک – رلينگن با سرمربي جديد خود قصد دارد در پايان فصل جزو 10 تيم برتر اين ليگ باشد و فردا درحالي به‌مصاف لوروپ مي‌رود که از 12 بازي گذشته، 16 امتياز کسب کرده و در رده يازدهم قرار دارد. در مقابل لوروپ تنها با کسب 7 امتياز در رده هفدهم ان ليگ 18 تيمي ايستاده است.

اين بازي ساعت 14 به وقت آلمان در ورزشگاه 2 هزار نفري هالستنبک – رلينگن برگزار مي‌شود.

0mid

متخصص بخش ورزشی
پيروزي هالستنبک در حضور هاشميان روي نيمکت
[h=2]تيم فوتبال هالستنبک – رلينگن با مربيگري وحيد هاشميان هفته سيزدهم اوبرليگاي هامبورگ را با پيروزي پشت سر گذاشت.

00939922.jpg
[/TD]

تيم فوتبال هالستنبک که هدايت آن را وحيد هاشميان بر عهده دارد، امروز (يک‌شنبه) در خانه پذيراي تيم لوروپ بود و در پايان به برتري يک بر صفر دست يافت. نيمه نخست اين بازي بدون گل مساوي شده بود.

وحيد هاشميان که هدايت اين تيم دسته پنجمي را بر عهده دارد براي نخستين بار روي نيمکت تيمش نشست.

هالستنبک – رلينگن با اين پيروزي 19 امتيازي شد و به رده نهم صعود کرد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
پس از کسب اولين موفقيت در کسوت مربيگري
رئيس باشگاه هالستنبک‌ به هاشميان تبريک گفت
[h=2]رئيس باشگاه هالستنبک رولينگن کسب اولين برد در دوران مربيگري وحيد هاشميان را تبريک گفت.

00939922.jpg
[/TD]

پس از آنکه در پايان هفته گذشته لژيونر پيشين ايران در بوندس‌ليگا با تيم آماتوري منطقه هامبورگ قرارداد بست و به عنوان مربي وارد دوره کاري جديدي شد،‌ روز گذشته همراه با توماس بلي‌مايستر در هفته سيزدهم اوبرليگا هامبورگ روي نيمکت نشست.

وي در ديدار مقابل لوروپ يارانش را هدايت و راهنمايي کرد و در کسب برد يک بر صفر در اولين بازي خود در کسوت مربي، موفق نشان داد.

به گزارش فارس، همين امر سبب شد تا هانس يورگن اشتامر، رئيس هالستنبک پس از اين ديدار به بازيکن پيشين ايران، اولين برد در حيطه مربيگري را تبريک گفته و برايش آرزوي پيروزي‌هاي ديگري در اين عرصه کند.

در کنار اين مقام ،‌ افراد زيادي از آشنايان پس از بازي روز گذشته موفقيت هاشميان را به وي تبريک گفتند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
هاشميان:
در هالستنبک براي آينده تجربه‌اندوزي مي‌کنم
[h=2]مهاجم سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت: از طريق مربيگري هالستنبک رولينگن مي‌خواهم تجربه‌اندوزي کنم و براي آينده آماده شوم.

00939922.jpg
[/TD]

وحيد هاشميان اواخر هفته گذشته با تيم آماتوري ‌هالستنبک رولينگن از اوبرليگا هامبورگ آلمان به توافق رسيد تا به عنوان مربي با آن همکاري کند.

لژيونر پيشين ايران که نزد ژرمن‌‌ها سابقه بازي براي تيم‌هاي بايرن‌مونيخ، هانوفر و هامبورگ را دارد، پس از آنکه مدرک مربيگري درجه A و B خود را از دريافت کرد، تصميم گرفت به اولين تجربه مربيگري نزد اين تيم آماتوري ژرمن‌ها دست بزند تا با تجربه اندوزي کافي، مهياي ورود به عرصه حرفه‌اي شود.

به گزارش فارس، هالستنبک روز گذشته با مربيگري هاشميان با تک گل دقيقه 70 سونتيچ به پيروزي رسيد.

وي در گفت‌وگويي قبل از اولين تجربه هدايت هالستنبک با روزنامه تاگبلات در مورد تصميمش چنين گفته است:

*آقاي هاشميان به دسته پنجم اوبرليگا هامبورگ خوش آمده‌ايد.

از لطف شما متشکرم. از اين که در کار جديدم فعاليت مي‌کنم، بسيار خوشحالم. تصور مي‌کنم هالستنبک انتخاب و چالشي خوب و صحيح برايم است.

* دليل انتخاب هالستنبک از طرف شما واقعا چه بود؟

من هر چند مدرک مربيگري A و B فيفا را کسب کرده‌ام، اما تمايلي ندارم فعلا در سطح فوتبال حرفه‌اي کار کنم. بيشتر دوست دارم تجربه‌اندوزي کنم و براي آينده پايه‌ام را قوي کنم. از اين رو با توماس بلي‌مايستر،‌ مربي هالستنبک رولينگن مذاکراتي داشتم. او کسي است که از زمان حضور در هامبورگ او را مي‌شناسم. خيلي خوب موقعيتم را درک کرد و آماده کمک بود. همان‌گونه که دتلف کبه مدير هالستنبک به من کمک کرد.

*شما دو بازي هالستنبک مقابل کورس‌لاک (برد 3 بر 2) و آل‌تونا (تساوي يک بريک ) را ديديد. برداشت تان از تيم چيست و چطور مي‌توانيد به تيم کمک کنيد؟

برداشتم مثبت است. زياد دوست ندارم در مورد بازيکنان حرف بزنم. بلکه مايلم کارم را اينجا آغاز کنم و با شرايط تيم و حواشي خوب آشنا شوم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
شکست شاگردان هاشميان برابر هامبورگ
[h=2]تيم فوتبال هالستنبک در ديداري دوستانه با 6 گل مغلوب هامبورگ شد.

00942704.jpg
[/TD]

تيم دسته پنجمي هالستنبک آلمان که به تازگي وحيد هاشميان هدايت آن را در دست گرفته است در ديداري دوستانه برابر تيم دسته اولي هامبورگ قرار گرفت و در پايان با 6 گل برابر اين تيم تن به شکست داد. در نيمه نخست اين بازي هامبورگ با تيم ذخيره‌هاي خود بازي کرد اما در نيمه دوم تيم اصلي هامبورگ برابر شاگردان هاشميان قرار گرفت. اين بازي در AOL ARENA ورزشگاه اختصاصي هامبورگ برگزار مي‌شد

منبع: ورزش3

بالا