• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هالیوودیسم و سینما

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
دومين كنفرانس بين‌المللي «سينما و هاليووديسم» صبح پنجشنبه ـ با حضور رييس جمهور در سالن شهيد بهشتي نهاد رياست جمهوري آغاز به كار كرد.

به گزارش ايسنا، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در دومين كنفرانس بين‌المللي «هاليووديسم و سينما» كه به منظور مروري بر پشت پرده سينماي هاليوود و همزمان با سي‌امين جشنواره فيلم فجر، اظهار كرد: در اين اجلاس در صدد هستيم ماهيت واقعي هاليوود براي نقاب زيبايي كه بر چهره دارد و مدعي هنر و صنعت است مشخص كنيم.
حسيني با بيان اينكه پشت پرده‌ي اين چهره زيبا كه ادعاي انسان دوستي دارد ماهيت صهيونيستي نهفته است، ادعا كرد: در واقع ما در اين همايش درصدد هستيم كه ماهيت نظام سرمايه‌داري را بهتر بشناسيم و اينكه از چه شيوه‌هايي استفاده مي‌كند.
وي با اشاره به صحبت‌هاي برخي از مهمانان در اين جلسه گفت: اميدواريم كه شاهد يك انسجام در بين عدالت‌خواهان باشيم و در راه تحقق هدفمان از آموزه‌هاي الهي بهره بگيريم.
وي از شركت‌كنندگان در اين مراسم تشكر و قدرداني كرد.

به گزارش ايسنا، همچنين جواد شمقدري ـ معاون سينمايي وزير ارشاد ـ‌ با بيان اينكه جمعي از مهماناني كه در اين مراسم حضور دارند از اعضاي فعال جنبش وال استريت و منتقدان هاليوود و نظام سرمايه‌داري و صهيونيسم هستند، گفت:‌ برخي از اين دوستان فيلم‌هايي را نيز در اين زمينه ساخته‌اند از جمله جنگ هاليوود با خدا و يا فريب هاليوود و همچنين برخي از آنها كتاب‌هايي را در مورد جنبش وال‌استريت نوشته‌اند.
وي با بيان اينكه اين كنفرانس سه روزه است و در آن مباحثي چون هاليوود و انحطاط بشر، هاليوود و صهيونيسم، سينما و بيداري مورد بررسي قرار مي‌گيرد گفت: سينماي هاليوود توانسته يك سيطره ويژه بر كل فرهنگ كشورهاي دنيا پيدا كند و تبديل به يك مكتب شده.
وي افزود: جرياني در هاليوود است كه اجازه نمي‌دهد سينماگران مستقل فعاليت كنند و سيستمي كه در آن حاكم است خشن است. عليرغم تصوير زيبايي كه از ازادي ارائه مي‌دهد اين سيستم، سيستمي خشن و ضد آزادي است.
در اين راستا مي‌توانيم به خاطره‌اي اشاره كنم پنج ـ شش ماه پيش با يكي از سينماگران مسلمان اهل خاورميانه كه در هاليوود كار مي‌كند ديداري داشتم. در پايان كارت ويزيتي به من داد كه يك اسم صهيونيست در آن نگاشته شده بود و وقتي من از او در اين ارتباط پرسيدم گفت: اگر افشا شود كه من يك غيريهودي هستم و مسلمان هستم وضعيت من در هاليوود به خطر مي‌افتد و مي‌بينيد كه چه فضاي خشني بر هاليوود حاكم است.

در اين مراسم همچنين وبستر پارتلي ـ‌ نويسنده آمريكايي و ژورناليست ـ نسخه اي از كتاب خود كه در مورد يازدهم سپتامبر نگاشته را به رييس جمهور هديه كرد.
او سپس به ايراد سخنراني پرداخت و با ابراز خرسندي از ديدار با رييس جمهور خطاب به وي گفت: شما براي كساني كه مي‌خواهند از كشور خود دفاع كنند بگوييد كه ما اكنون در دنيايي زندگي مي‌كنيم كه بحران جدي در آن وجود دارد و سردمداران آن آمريكا و صهيونيست هستند. ما شاهد حملات هيستريك هستيم كه ايران را هدف گرفته است و تفكر جنگ واشنگتن را فرا گرفته است و هر روز صحبتي از حمله به ايران از سوي مقامات اين كشور انجام مي‌شود.
وي با بيان اينكه در زبان جنبش اشغال وال استريت هاليوود جزو يك درصدي‌هاست و بقيه مردم 99 درصدي هستند كه نيازمند يك فرم جديدي از سينما كه بر اساس نيازهاي انساني و به دنبال حل مشكلات بشر باشند.
اين عضو جنبش 99 درصدي گفت: هركسي به ايران مي‌آيد شاهد پيشرفت‌هاي جهاني در زمينه اقتصادي و ديگر زمينه‌ها در ايران است كه مسؤول آن دولت شما بوده است و من به خاطر موفقيت‌هايتان و در راستاي هدايت كشورتان به سمت صلح و پيشرفت به شما تبريك مي‌گويم. حركتي كه عليه امپرياليسم و صهيونيسم آغاز كرده‌ايد؛ لذا من در اينجا نسخه‌اي از كتاب خود را كه در مورد 11 سپتامبر است را به شما اهدا مي‌كنم.

در اين مراسم همچنين كاترين پاليو از يونان به ايراد سخنراني پرداخت و گفت: من براي شما و مردم ايران آرزوي موفقيت مي‌كنم و به شما تسليت مي‌گويم به خاطر ترور دانشمندان هسته‌يي‌تان.
وي به روابط ايران و يونان اشاره كرد و گفت: هزاران سال مردم اين دو كشور در صلح با يكديگر زندگي كردند.
وي همچنين فرا رسيدن جشن‌هاي پيروزي انقلاب اسلامي را تبريك گفت و ياد امام خميني (ره) را كه از آن به عنوان فيلسوفي بزرگ ياد كرد گرامي داشت.

به گزارش ايسنا در ادامه اين مراسم آرنولد كوهن، خاخام يهودي آمريكايي ضد صهيونيسم گفت: من به شما و ملت ايران به خاطر شجاعتي كه در بيان حقيقت داريد تبريك مي‌گويم.
وي گفت: ما با فلسفه صهيونيست و ايده آن مخالف هستيم و اميدواريم كه اين كنفرانس بتواند به بررسي تاثيرات مخرب هاليوود بپردازد.
وي خطاب به احمدي نژاد گفت: اميدواريم كه شما بتوانيد بيش از اين براي مردم و كشور خود كار كنيد و تلاش كنيد اكنون ايران به موفقيت‌هاي بسيار خوبي دست پيدا كرده و اميدوارم اين كنفرانس بتواند از حقيقت رونمايي كند.

همچنین در اين مراسم همچنين توماس پولارت استاد دانشگاه آمريكا و نويسنده كتاب ماشين جنگي هاليوود نظامي گري آمريكا و فرهنگ عمومي به ايراد سخنراني پرداخت و گفت: خشونت بر فرهنگ هاليوود تسلط دارد. فيلم‌هايي كه در هاليوود ساخته مي‌شود مروج ترور و شكنجه است و در واقع آن را رواج مي‌دهد و برخي تحليلگر ان مي‌گويند اين فيلم‌ها باعي مي‌شود كه خشونت در فرهنگ مردم نهادينه شود.
وي همچنين نسخه‌اي از كتاب خود را به رييس جمهور اهدا كرد.

در اين مراسم همچنين از تعدادي از فعالان در اين عرصه كه در واقع تلاش مي‌كنند پشت پرده سينماي هاليوود را نمايان كنند، تشكر و قدرداني شد و با حضور رييس جمهور، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و جواد شمقدري معاون سينمايي وزير ارشاد به آنها لوح‌هاي تقديري داده شد.
از جمله اين افراد مي‌توان به رابرت فوريسون، ايزابل پيسانو، ماريا پوسيه، كلوديا سوفاف و همچنين شان استون پسر اليور استون كارگردان معروف آمريكايي اشاره كرد.
دومين كنفرانس بين‌المللي هاليووديسم و سينما سه روزه است و مهماناني از بيش از 10 كشور در آن حضور دارند.

بالا