• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هاينکس مي‌گويد بايرن مونيخ قصد دارد او را جانشين لوييس فان‌خال کند.

ahmadfononi

معاونت انجمن
يوپ هاينکس، مربي باير لورکوزن گفته بايرن مونيخ با او تماس گرفته و قصد دارد او را جانشين لوييس فان‌خال در فصل بعد کند.

00026051.jpg

سایت گل –هاینکس به بایر اطلاع داده بود که قصد دارد در تابستان از آنها جدا شود و قراردادش را تمدید نمی‌کند. او گزینه اصلی بایرنی‌ها برای مربی‌گری‌شان در فصل آینده است.
هاینکس 65 ساله گفته است: «کارل هاینس رومنیگه با من تماس گرفت و مربی‌گری بایرن مونیخ را به من پیشنهاد داد. این اتفاق پس از جدایی توافقی لوییس فان‌خال صورت گرفت. پس از آن هم طبیعی بود که با دوستم اولی هوینس تلفنی صحبت کنم. البته نه توافقی داشته‌ایم و نه مذاکره‌ای انجام شد.»
هاینکس درباره جدایی‌اش از بایرن گفت: «تصمیم بسیار دشواری بود. تا دسامبر و آغاز ژانویه قصدم این بود که بمانم. اما در هفته‌های ابتدایی نیم‌فصل دوم تصمیم گرفتم اوضاع را بررسی کنم و به بایر هم خبر دادم.
تصمیم من نه به دلایل خصوصی و نه به دلیل سلامتی‌ام بود، و ماجرای مونیخ هم ربطی به آن نداشت. ولفگانگ هولتزهاوزر، رییس بایر و رودی فولر، مدیر ورزشی باشگاه از 8 مارس می‌دانستند که من دیگر در این تیم نخواهم ماند.»
او همچنین از رابین دات که قرارداد دوساله‌ای با لورکوزن امضا کرده تا جانشینش شود حمایت کرد: «مربی بعدی من تیمی بی‌نقص را تحویل می‌گیرد که در تمامی زمینه‌های فوتبال مدرن توسعه یافته؛ ترکیبی از باتجربه‌ها و بااستعدادها. اکثر بازیکنان در جریان زمانی که با هم کار کردیم سطح بازی‌شان را بهتر کردند.
میشاییل بالاک هم از دو مصدومیتی که داشته در چند ماه آینده رهایی می‌یابد و می‌تواند تیم را برای فصل بعد تقویت کند.»

بالا