• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هدايتي: به پرسپوليس نمره 20 مي‌دهم

ahmadfononi

معاونت انجمن
مالک و رئيس هيات مديره باشگاه استيل‌آذين گفت: به‌ کادر فني و بازيکنان پرسپوليس خسته نباشيد مي‌گويم و به ‌بازي اين تيم نمره 20 مي‌دهم.
00008997.jpg

حسين هدايتي در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشي فارس درباره دربي 70 اظهار داشت: بازي خيلي زيبايي را شاهد بوديم. در اين ديدار پرسپوليس در نيمه اول موقعيت‌هاي فراواني داشت و در نيمه دوم نيز بازي روبه‌جلو و خوبي را ارائه کرد، اما مغلوب شد. از باخت اين تيم ناراحت هستم و دلم سوخت.
وي افزود: به‌کادر فني و بازيکنان پرسپوليس خسته نباشيد مي‌گويم. به‌بازي اين تيم نمره 20 مي‌دهم اما متاسفانه پرسپوليس نتوانست نتيجه لازم را بگيرد.

رئيس پيشين هيات مديره باشگاه پرسپوليس درباره دليل حضورش در ورزشگاه و تماشاي اين بازي از نزديک عنوان کرد: دلم براي دربي تنگ شده بود. مي‌خواستم در ميان هوادارن اين تيم بروم و تيم محبوبم را تشويق کنم و وظيفه‌ام بود که از پرسپوليس حمايت کنم.
هدايتي با دلداري هوادارن پرسپوليس گفت: تماشاگران پرسپوليس ناراحت نباشند، دايي با تيم خوبش سال آينده اين استقلال را شکست مي‌دهد.

وي درباره نحوه قضاوت ترکي در اين ديدار تاکيد کرد: درباره داوري اظهارنظر نمي‌کنم. اميدوارم حق پرسپوليس ضايع نشده باشد.

بالا