• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هري ردنپ: از شکست مقابل رئال ناراحت نيستم

ahmadfononi

معاونت انجمن
هري ردنپ، سرمربي تاتنهام، پس از شکست تيمش مقابل رئال و حذف ازليگ قهرمانان تاکيد کرد که از اين اتفاق ناراحت و سرافکنده نيست اما از بازيکنانش خواست که حضور در مراحل بالاي ليگ قهرمانان را به يک عادت بدل کنند.

00016867.jpg

تک گل کریس رونالدو کافی بود تا رئالی ها در خانه حریف به پیروزی 1-0 دست پیدا کنند و با پیروزی 5-0 در مجموع دو دیدار، حریف بارسا در نیمه نهایی شوند.
با این وجود ردنپ در پایان دیدار در گفتگو با خبرنگاران بازیکنانش را مورد ستایش قرار داد و تاکید کرد که این شکست، نمایش خوب بازیکنانش در این رقابت ها را خدشه دار نمی کند.
" فکر می کنم مثل همیشه بازی خوبی ارائه دادیم. بازی خوبی و شب فوق العاده ای بود. حضور رئال در وایت هارت لین تجربه خوبی برای همه ما بود. ما تک تک دقایق این تجربه را دوست داشتیم. آنها بی تردید تیم خوبی بودند. من پیش از این بارها گفتم که از نظر من دو تیم اسپانیایی از بیشترین شانس برای قهرمانی دراین رقابت ها برخوردارند. علاوه بر این منچستریونایتد نیز شانس زیادی دارد. مطمئنا دیدار رئال- بارسا در نیمه نهایی بسیار هیجان انگیز خواهد بود."
ردنپ همچنین از بازیکنانش خواست که با پیروی از منچستریونایتد، چلسی و آرسنال، به یکی از تیم های همیشه حاضر در لیگ قهرمانان تبدیل شوند.
" شکست خوردن از رئال مادرید اصلا باعث ناراحتی من نشد. این فصل بسیار هیجان انگیز بود، فصلی فوق العاده. ما به جمع هشت تیم پایانی لیگ قهرمانان رسیدیم و این فوق العاده بود.
خوب نیست که این کار را فقط یک بار انجام دهیم و دیگر تکرار نشود. ما باید پیشرفت کنیم و هر سال به این مراحل برسیم. ما باید سطح تیم مان را بهتر کنیم و کاری را انجام دهیم که آرسنال، چلسی و منچستریونایتد انجام می دهند."

بالا