• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هكتور: اين يك امتياز را مديون تمام بازيكنانم هستم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال الشباب عربستان گفت: يک امتيازي که از تساوي مقابل ذوب‌آهن به دست آورديم را مديون تمام بازيکنانم در ميدان هستم.

00026072.jpg

هکتور پس از تساوي بدون گل تيمش برابر ذوب‌آهن در ديدار خانگي گفت: بازي پيچيده‌اي بود. برابر تيم بزرگي به نام ذوب‌آهن بازي کرديم. برنامه‌ها را به خوبي پيش برديم و به يک امتياز رسيديم. نبايد فراموش کنيم که ما بازيکنان بزرگي مانند کاماچو را در اختيار نداشتيم.
سرمربي الشباب در پاسخ به اين سؤال که به نظر مي‌رسيد شما از يک امتياز کسب شده راضي هستيد اما ابراهيم‌زاده با اشاره به اينکه دروازه‌بان شما ستاره ميدان بود زياد از اين موضوع راضي نبود، گفت: درست است دروازه‌بان ما شب خوبي را پشت‌سر گذاشت و نشان داد که ستاره ‌است اما اين يک امتياز را مديون تمام بازيکنانم در ميدان هستم. دروازه‌بان ما در ديدار مقابل الاتحاد هم درخشان عمل کرد و باعث شد از آن مسابقه هم يک امتياز بگيريم.
هکتور درباره اينکه با دو امتياز کسب شده فکر نمي‌کنيد که شانس‌تان براي صعود به مرحله بعد کمرنگ شده باشد، عنوان کرد: بنياد‌کار ازبکستان هم که فصل گذشته بازيکناني بزرگي مانند ريوالدو و دنيلسون و حتي اسکولاري در اختيار داشت نتايج مطلوبي نگرفت. مطمئاً شما روز گذشته فکر مي‌کرديد که امروز ذوب‌آهن بازي آساني داشته باشد اما ديديد که اين اتفاق نيفتاد و ما اين اجازه را به آنها نداديم.
سرمربي الشباب در پاسخ به اين سؤال که بازيکنان مصدوم زيادي داريد و آيا اين موضوع ادامه کار را براي شما سخت نمي‌کند، گفت:‌ اميدوارم اين شرايط هرچه زودتر تمام شود، نه تنها قول مي‌دهم نتايج بهتري کسب کنيم بلکه قول مي‌دهم که از گروهمان نيز صعود کنيم.

بالا