• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

همكاري با شهرام شكوهي براي من در اولويت قرار دارد

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
[h=3]همكاري با شهرام شكوهي و كار روي آلبوم وي از اجراي كنسرت در تهران برايم مهم تر است.
20130904145352_41.jpg

ميلاد ترابي آهنگساز و خواننده پاپ در گفتگو با خبرنگار سينما خبر در خصوص همكاري با محمد عليزاده گفت: همكاري من و محمد عليزاده از سالها پيش آغازشده و ادامه دارد و "محمد عليزاده" يكي از خوانندگان مورد علاقه من بوده كه به حضور در كنسرت هايش علاقه ي زيادي دارم.
وي در خصوص آلبوم موسيقي خود و بازخورد هاي آن در جامعه افزود: آلبوم حدود 5 ماه است كه وارد بازار موسيقي شده و در ديگر گفتگو هايم نيز اعلام كرده بودم كه رديف سني اين آلبوم را سن زير 15 سال انتخاب كرده ام كه به طور معمول اين رنج سني پيگير موسيقي نيستند به همين دليل آلبوم براي مورد توجه قرار گرفتن به زمان بيشتري نياز دارد.
ترابي در خصوص اجراي كنسرت در تهران گفت: در حال حاضر قصد اجراي كنسرت در تهران را ندارم زيرا مشغول ساخت موسيقي براي خوانندگاني همچون شهرام شكوهي،مرتضي پاشايي و محمد عليزاده هستم كه همكاري با آنها براي من در اولويت است و ساخت موسيقي براي آنها يكي از دغدغه هاي من است.
گفتني است؛ ميلاد ترابي يكي از آهنگساز هاي مطرح موسيقي پاپ بوده و قطعه هاي زيادي را براي خوانندگاني همچون شهرام شكوهي و مرتض پاشايي تنظيم كرده و آلبوم وي نيز چندي پيش با نام "ضربدر 2" وارد بازار موسيقي شد.

بالا