• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

همه ازدعوت‌نشدن‌بکام به‌تيم‌المپيک ناراحت‌هستند

ahmadfononi

معاونت انجمن
انتظار مي رفت گرت بيل در رقابتهاي المپيک،براي بريتانيا به ميدان رود.اما مصدومت از ناحيه ي کمر منجر به اين شد تا او نيز فرصت حضور در المپيک را از دست داده باشد.

گرت بيل، ستاره ي ولزي تاتنهام، از اينکه ديويد بکام ،بازيکن لس آنجلس گالاکسي ،شانسي براي همراهي تيم ملي المپيک بريتانيا در المپيک لندن نخواهد داشت بسيار متعجب و ناراحت است.

با اعلام شدن اسامي بازيکناني چون رايان گيگز ،کرگ بليمي و ميکا ريچارد و تکميل سهميه بازيکنان بالاي 23 سال تيم المپيک بريتانيا ، نام ديويد بکام از ليست بازيکنان شرکت کننده در المپيک لندن کنار رفت. ظاهراً اين تصميم براي بيل هافبک کناري تاتنهام بسيار غيره منتظره بود.

او در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "از اين تصميم بسيار شوکه شدم."

او ادامه داد:" من فکر مي کنم او نقش بسياري در اعطاي ميزباني الميپک به لندن داشته است.با اين حال او بازيکن بزرگي است.و بازيهاي خوبي براي تيمش لس آنجلس گالاکسي انجام مي دهد.فکر مي کنم مردم از اينکه او در تيم نيست بسيار ناراحتند"

بيل و هم تيمي هايش در تاتنهام هم اکنون در اردوي لس آنجلس هستند و خود را براي بازي تدارکاتي با لس آنجلس گالاکسي آماده مي کنند.

انتظار مي رفت گرت بيل در رقابتهاي المپيک،براي بريتانيا به ميدان رود.اما مصدومت از ناحيه ي کمر منجر به اين شد تا او نيز فرصت حضور در المپيک را از دست داده باشد.

اما با اين حال بيل به عنوان تماشگر فعاليت تيم خود را از نزديک تعقيب خواهد کرد.

بيل در اين مورد مي گويد:" الميپک تجربه بزرگي براي ما است .و خوشبختانه مي توانم يک يا دو مسابقه را از نزديک تماشا کنم اين رخداد براي من بسيار جذاب خواهد بود "

تاتنهام پيش از اتمام اردوي آمريکا،به مصاف تيم هاي ليورپول در 28 جولاي و ردبولز نيويورک در 31جولاي خواهد رفت.

بالا