• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

همه می‌خواهند سپاهان را شکست دهند/ کرانچار می‌گوید دربی برنده ندارد

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
مرزبان در نشست خبری:
همه می‌خواهند سپاهان را شکست دهند/ کرانچار می‌گوید دربی برنده ندارد
مربی تیم فوتبال سپاهان گفت: تیم ما قهرمان لیگ ایران محسوب می‌شود و این طبیعی است که همه تیم‌ها بخواهند سپاهان را شکست دهند.
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مرزبان که به جای کرانچار در نشست خبری پیش از دیدار سپاهان مقابل پیکان شرکت کرده بود ضمن بیان این مطلب گفت: گاهی اوقات از شکست ها یاد می گیریم چگونه ببریم.

سپاهان 6 ماه شکست نخورده بود و از روزی که ما آمدیم این سومین باخت سپاهان بود.

وی با اشاره به اینکه مسائل دردآوری را در بازی با سایپا شاهد بوده افزود: در آن بازی هر چند در نیمه دوم سه، چهار موقعیت گل داشتیم و می توانستیم با مساوی یا برد زمین را ترک کنیم باید بگویم مستحق

شکست بودیم.

مربی تیم سپاهان ادامه داد: وقتی شکست می خوریم باید بدانیم این اتفاق از کجا شروع شده و تا چه میزان می تواند به ما ضربه بزند ما بعد از باخت برابر صبا در فصل گذشته همه تیمها را بردیم و به صدر جدول

رسیدیم و به نظر من این باخت می تواند به جای اینکه به ما ضربه بزند کمک بزرگی برای سپاهان باشد.

وی با اشاره به اینکه کیفیت لیگ ایران بالاست و اگر خودمان را جدی بگیریم جزو 20لیگ مطرح دنیا هستیم ادامه داد: حساسیت ها و هیجانات کیفیت لیگ را بهتر می کند که این مسئله برای فوتبال ایران فوق العاده

خوب است. ما مربیان خوبی داریم که شخصیت بالایی داشته و به رشد مسابقات کمک می کند همانند ویسی سرمربی پیکان.

"همه تیم ها دوست دارند سپاهان را ببرند که جزو مسائل طبیعی فوتبال است زیرا ما قهرمان فصل گذشته بودیم". مرزبان با بیان این جمله ادامه داد: اینکه نمی توانیم مطمئن باشیم حتی تیم هجدهم جدول را

شکست خواهید داد نشان دهنده کیفیت بالای فوتبال است. من از این پیشرفت فوتبال بسیار راضی هستم اما این انتقاد را دارم که متاسفانه این پیشرفت ها به تیم ملی نرسیده و عملکرد تیم ملی خوب نیست.

نمی دانم چرا نمی توانیم کیفیت لیگ را به تیم ملی انتقال دهیم.

وی با اشاره به محرومیت طالبی و مصدومیت بولکو در مورد اینکه ویسی گفته است سپاهان را بهتر از مربیانش می شناسد تاکید کرد: خوشحالم یک مربی اینقدر دقیق است که تیم حریف را بهتر از مربیان آن می

شناسد. ایرادی ندارد و از این موضوع که ویسی تیم ما را بیشتر از خودمان می شناسد خوشحالم.

خبرنگاری در مورد اینکه مشکل پرسپولیس در این سالها چه بوده است از مربی پیشین پرسپولیس سئوال کرد که وی این گونه پاسخ داد: پرسپولیس در کل از نظر ساختاری ایراد دارد. تا زمانی که ساختار این تیم تغییر

نکند هیچ نتیجه ای در آن ایجاد نمی شود حتی اگر بازیکنان بزرگ و مربی مطرح استخدام کند. برای مثال شما اگر بهترین و مجهزترین اتوبوس دنیا را با پول زیاد بخرید در ترافیک تهران نمی توانید حرکت کنید پس بهتر

است ماشین کوچک و راحت خریداری کنید.

خبرنگاری در مورد اینکه این ماشین کوچک در پرسپولیس چه چیزی است که مرزبان گفت: توازن کاری در یک تیم فوق العاده مهم است. باید از دروازه بان تا خط حمله همه نفرات توازن داشته و با مطالعه کنار هم قرار

بگیرند.

وی در مورد اینکه نظر کرانچار در خصوص دربی تهران چه بوده است اظهار داشت: ما با پرسپولیس کار کردیم و از وضعیت تیم و هوادارانش اطلاع کاملی داریم. احساس آقای کرانچار این است که این دربی پیروز نداشته

و مساوی خواهد شد.

وی همچنین در گفتگو با خبرنگاران گفت: وقتی سال گذشته چلسی در لیگ انگلیس ناکام بود من به کرانچار گفتم آنها به فینال لیگ قهرمانان اروپا می رسند زیرا شخصیت فوتبالی بازیکنان زیر سئوال رفته است.

مرزبان در پایان گفت: امروز در پرسپولیس هم این اتفاق افتاده است و بازیکنان برای اینکه بتوانند شخصیت فوتبالی خود را بازپس گیرند در دربی با تمام وجود بازی می کنند و قطعا شاهد بازی درگیرانه ای از جانب دو تیم

در این مسابقه خواهیم بود.

دیدار تیم‌های فوتبال پیکان تهران و سپاهان اصفهان در هفته ششم رقابتهای فوتبال لیگ برتر ساعت 19:10 دقیقه پنجشنبه هفته جاری در ‏ورزشگاه تختی تهران برگزار می‌شود.

منبع "خبرگزاری مهر"

بالا