• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

همکاری عاطفه تهرانی با فرمان‌آرا/ سفر به دنیای زیر زمین

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]عاطفه تهرانی از همکاری خود با بهمن فرمان‌آرا در فیلم ˝ دلم می‌خواهد˝ خبر داد.
20140220124414_17.jpg

به گزارش سينما خبر عاطفه تهرانی گفت: تیر و مرداد سال 93 یک نمایش تجربی را به صحنه می‌آورم. این نمایش که هنوز اسمی ندارد کاری از گروه "تئاتر ایندرا" است که امیر عالمی آن را دراماتورژی کرده و من هم طراح حرکت و کارگردان آن هستم. به طور کلی داستان آن درباره دنیای زیر زمین است. بازیگران این نمایش شیرین فرش‌باف، الهه بخشی، نوید هدایت‌پور، امید عباسی و دیگران هستند. بنابر گزارش هنرآنلاين، عاطفه تهرانی با اشاره به همکاری با بهمن فرمان‌آرا گفت: من در گذشته بازیگر فیزیکال تئاتر بودم و گروه خودم با عنوان " نرگس سیاه" متاسفانه به دلیل مشغله کاری بچه‌های گروه منحل شد و من تصمیم گرفتم کارم را گسترش بدهم چرا که در کشور ما این رشته گسترش پیدا نکرده و استادی برای این که پش او آموزش ببینی نیست بنابراین با طراحی حرکت و تلفیق حرکات مختلف شیوه خود را پیدا کردم و مدتی هم در آمستردام آموزش دیدم. در حال حاضر طراح حرکت فیلم " دلم می‌خواهد" به کارگردانی بهمن فرمان‌آرا هستم. حوزه کارم "حرکت معاصر" است. بهمن فرمان‌ آرا هم از من همین را خواستند و من با همکاری عامر مسافر آستانه و علیرضا میرمحمدی در این پروژه حضور داریم. او در ادامه گفت: آخرین فعالیتم در این حوزه برگزاری کارگاه " حرکت نو" ماه گذشته در " پلاتو ورتا" بود که در آن تکنیک‌ها و کارکرد فیزیکال تئاتر و همچنین حرکت معاصر معرفی شد.

بالا