• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هندبال بانوان آینده خوبی ندارد/ همه باید از نایب رئیس حرف شنوی داشته باشند!

mario8344

متخصص بخش
نایب رئیس مستعفی فدراسیون هندبال در امور بانوان با انتقاد از انتخاب"میترا نوری" به این سمت گفت: هندبال بانوان با ادامه این روند آینده خوبی نخواهد داشت. بهشته قرایی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب گفت: در مسابقات قهرمانی هندبال بانوان آسیا(دی‌ماه سال 89) به فدراسیون اعلام کردم که با کادر حاضر همکاری نمی‌کنم و باید کادر مربیان تیم ملی تغییر کند اما با وساطت شخص کوزه گری مجددا به کار خودم ادامه دادم.
وی افزود: بعد از اینکه کوزه گری توانست در مجمع انتخاباتی به عنوان رئیس این فدراسیون رای بیاورد تصمیم گرفتم دیگر به فدراسیون نروم. به همین دلیل اواخر بهمن‌ماه استعفای خودم را به فدراسیون تحویل دادم.
عضو هیئت علمی دانشگاه با انتقاد از انتخاب "میترا نوری" به عنوان نایب رئیس فدراسیون هندبال درامور بانوان، گفت: معتقدم ما اساتید دانشگاهی و کارشناسان ارشد خوب، با تجربه و با سابقه‌‌ای دراین رشته ورزشی داریم که می‌توانند برای فدراسیون وقت هم بگذارند.
وی تصریح کرد: باید کادر اجرایی، ورزشکار و حتی رئیس فدراسیون نسبت به برنامه‌های نایب رئیس فدراسیون حرف شنوی داشته باشند. نمی دانم در شرایطی که رئیس فدراسیون نسبت به حضور کادر جوان در راس امور فدراسیون تمایل نداشت چطور فردی به این جوانی را برای این سمت انتخاب کرده است.
قرایی ادامه داد: تنها انتقاد من به فدراسیون، بحث کادر مربیان بود. کادر فعلی نمی‌تواند برنامه خوبی را برای موفقیت این رشته ورزش به اجرا در بیاورد. تیم ملی هندبال بانوان شهریورماه سال جاری راهی مسابقات قهرمانی آسیا می‌شود و باید از هم اکنون برای موفقیت در این مسابقات برنامه‌ریزی شود در غیر این صورت در این مسابقات هم عملکرد قابل قبولی نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه هندبال بانوان با ادامه این روند آینده خوبی ندارد، خاطرنشان کرد: معتقدم برای موفقیت و پیشرفت سریع تر در بخش بانوان باید از حضور مربیان خارجی بهره ببریم. البته اگر مانند چند سال گذشته از مربیان ناکارآمد و صاحب نام بهره نبریم باز هم شاهد عقب ماندگی هندبال بانوان و عملکرد نه چندان مطلوب تیم ها خواهیم بود.

بالا