• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هنگ کامپیوتر و باز نشدن کنترل پنل

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام خسته نباشید....

آنتی ویروس کامپیوترمو آنیستال کردم دوباره از سیدی آنتی ویروس نود 32 ورژن 4 رو نصب کردم و یوزر و پسوورد هم دادم آپدیتش کردم حالا کامپیوترم هنگ کرده حتی اینترنتمم غیر فعال شده بود که از تنظیماتش درست کردم ولی وقتی میخوام از طریق منوی استارت ، کنترل پنل رو وا کنم باز نمیشه بعد از چندین دقیقه باز میشه و هنگ میکنه چند لحظه ای به اون حالت می مونه چندین بارم ریستارت کردم ولی بازم درست نمیشه

حتی بعد از نصب آنتی ویروس برنامه کورل دراو رو هم نصب کردم و میخواستم آفیس 2007 رو هم نصب کنم دیگه هنگ کردولی هنوز درایوها ظرفیت دارند
ممنون میشم راهنماییم کنید
:گل:

آخرین ویرایش:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

حتی وقتی می خواستم نات پد رو باز کنم تغییر شکل داد و باز نشد و به شکلی در اومد که در شکل هست

attachment.php

پیوست ها

• saeedi.JPG
    saeedi.JPG
    16.6 کیلوبایت · بازدیدها: 13

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
جالبه منم رو این کیس جدید اگه نود 32 نصب میکنم هنگ میکنه سیستم و کنترل پنل بالا نمیاد.
مجبور شدم حذف کنم
راهی براش نیافتم

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
این کند شدن من فکر میکنم بخاطر ویروس باشه، البته با توجه به اینکه نُت پد باز نمیشه.

اگر که درایو ویندوزتون فضای خالی داره، به نظرم مشکل از ویروسه.

احتمالاً قبل از اینکه آنتی ویروس رو راه بندازین ویروس خرابی ها رو به بار آورده.

از این نرم افزارهای ریپیر رجیستری استفاده کنید شاید حل بشه :فکر:

اگه نه هم یه بار ویندوز عوض کنید، بعد از نصب هم بدون اینکه درایوی رو باز کنید آنتی ویروس نصب کنید و اسکن کنید.:گل:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
یعنی منم بایستی آنتی ویروسی رو که نصبش کردم رو حذف کنم؟اگه حذفش کنم کنترل پنلم باز میشه و دیگه کامپیوترم هنگ نمیکنه؟

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
ممنونم از توضیحات خوبتون پس مجبورم ویندوزمو عوض کنم همینطوره ویروس خرابکاری کرده بعدا من انتی ویروسمو فعال کردم

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من کیسمو تازه خریدم و نود 32 هم اولین نرم افزاری بود که نصب کردم و هنگ کرد!
اول فکر میکردم مال چیز دیگه ایه ولی چند بار ویندوز زدم ریشه یابی کردم دیدم مال نود هستش

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
ممنونم از توضیحات خوبتون پس مجبورم ویندوزمو عوض کنم همینطوره ویروس خرابکاری کرده بعدا من انتی ویروسمو فعال کردم

اول آنتی ویروس رو آن اینستال کنید، اگه حل نشد اونوقت عوض کردن ویندوز رو امتحان کنید:گل:

اگه مشکل شما هم مثل امین باشه پس عوض کردن ویندوز فقط اتلاف وقته :18:

بالا