• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هوار محمد: نيمه اول مي‌توانستيم كار النصر را تمام كنيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: در نيمه اول اگر از فرصت‌ها به خوبي استفاده مي‌کرديم، مي‌توانستيم در 45 دقيقه اول کار حريف عربستاني را تمام کنيم.

00027875.jpg

هوار ملامحمد پس از شکست استقلال مقابل النصر عربستان در پاسخ به سؤال خبرنگار عربستاني در مورد تجربه او از سفر به باشگاه‌هاي مختلف اظهار داشت: اين سفرها براي من تجربه روي تجربه بوده است و خدا را شکر مي‌کنم که با بازي در اروپا و حضور در تيم‌هايي مثل العين و الخور خودم را به عنوان يک بازيکن عراقي تثبيت کردم. هوارملامحمد همواره خود ملامحمد است و اکنون نيز با استقلال هستم و در آينده اگر فرصتي باشد در تيم‌هاي اروپايي خواهم بود.
وي در پاسخ به اين سؤال که خبر رسيده بود که مي‌خواهي در ليگ عربستان بازي کني اما اينگونه نشد گفت: اين موضوع به اختيارات باشگاه استقلال مربوط مي‌شود.

مهاجم استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا فکر مي‌کند استقلال به مرحله ليگ بعدي قهرمانان آسيا راه پيدا کند عنوان کرد: اميدوارم اينگونه شود و استقلال يکي از تيم هاي راه‌يافته به مرحله بعدي مسابقات باشد.
خبرنگار عربستاني در خطاب به مهاجم عراقي تاکيد کرد؛ من از تو به عنوان يک بازيکن کارشناس اين سؤال را پرسيدم نه بازيکن معمولي و هوار ملامحمد پاسخ داد: اميدوارم که اين اتفاق رخ دهد. در فوتبال چيز قابل پيش بيني نيست ما مقابل النصر در نيمه اول برتر بوديم حتي مي توانستيم کار را در همان نيمه تمام کنيم، شکست برازنده استقلال در اين مسابقه نبود، اما فوتبال قابل پيش‌بيني نيست.
وي افزود:‌در حمله بارها از مدافعان النصر عبور کرديم اما بداقبال و کم شانس بوديم فرصت‌هاي خود را از دست داديم.
مهاجم استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا اين تيم در مقايسه با ساير تيم‌هاي ايراني مثل ذوب آهن بهتر است يا خير گفت: تيم‌هاي ايراني همگي خوب هستند و همه آنها براي قهرماني آسيا تلاش مي‌کنند آنها با غيرت بازي مي‌کنند.

بالا