• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هوينس: گوارديولا مايل‌ها از مورينيو جلوتر است

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] مديرعامل باشگاه بايرن مونيخ در آستانه ديدار سوپرجام اروپا شروع به رجزخواني براي آبي‌پوشان لندن کرده و سرمربي اين تيم را مايل‌ها عقب‌تر از سرمربي اسپانيايي باواريايي‌ها دانسته است.

[TD="align: left"]
00945603.jpg
[/TD]

در آستانه ديدار تيم‌هاي بايرن مونيخ و چلسي در سوپرجام فوتبال اروپا، اولي هوينس به حمايت از پپ گوارديولا، سرمربي اسپانيايي تيم خود پرداخت و او را بسيار موفق‌تر از همتاي پرتغالي‌اش در نيمکت قهرمان فصل گذشته ليگ اروپا دانست.

به گزارش تسنيم، هوينس با تاکيد بر اينکه گوارديولا در دوران مربيگري‌اش در بارسلونا ثابت کرده که مربي بهتري از ژوزه مورينيو است، به روزنامه بيلد آلمان گفت: پپ و مورينيو در يک نبرد جالب در اسپانيا طي 2 فصل با يکديگر جنگيدند و سرمربي حال حاضر ما با مايل‌ها اختلاف پيروز مسابقه شد. ميان آنها هميشه يک تنش خاصي وجود دارد. من با پپ درباره مورينيو حرف نمي‌زنم اما مي‌دانم که آنها براي يکديگر دوستاني صميمي نيستند.

هوينس ادامه داد: رويارويي دوباره آنها دوئل تماشايي خواهد شد و بر جذابيت بازي جمعه خواهد افزود. من واقعاً آن را دوست دارم. در يک طرف گوارديولا است که در تيم ما است و در طرف ديگر مورينيو که در تيمي طراز اول مانند چلسي است. نمي‌دانم که آيا مورينيو و پپ با يکديگر دست خواهند داد يا نه، هرچند اين موضوع مهمي نيست. پپ مربي ارزشمند و قابل احترام ما است. من حتي نمي‌خواهم در مورد مورينيو قضاوت کنم.

مديرعامل بايرن مونيخ در خاتمه اظهار داشت: حقيقت‌ اين است که ما هرگز سعي نکرديم مورينيو را به عنوان سرمربي‌مان استخدام کنيم و گوارديولا را به او ترجيح داديم. فکر مي‌کنم که بايرن موضعش در قبال اين 2 مربي را کاملاً مشخص کرده است.

جدال تيم‌هاي بايرن مونيخ و چلسي در سوپرجام اروپا جمعه شب ساعت 23:15 به وقت تهران در شهر پراگ جمهوري چک برگزار خواهد شد.

بالا