• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هيدينک: من به چلسي نگفتم اشنايدر را به خدمت بگيرد

ahmadfononi

معاونت انجمن
گاس هيدينک شايعه اين که او به مسئولان چلسي گفته وسلي اشنايدر را به خدمت بگيرند را رد کرد.

00023228.jpg

پیشنهاد تیم های بزرگ اروپایی برای جذب وسلی اشنایدر و رفتن احتمالی او از اینتر این روزها به خبر اصلی این تیم ایتالیایی تبدیل شده اما اشنایدر چندین بار این خبرها را تکذیب کرده و می گوید برنامه برای ترک سن سیرو ندارد.
هیدینک با وجود اینکه گزینه اصلی هدایت چلسی برای فصل آینده است اعلام کرد هیچ مشورتی به چلسی برای خرید بازیکن نداده است.
او در گفتگویی می گوید :" بعد از بازی ترکیه –بلژیک به کره جنوبی سفر کردم تا یکی از پروژه هایی را که از نزدیک بررسی کنم. برای تعطیلات به این سفر نرفتم من پروژه های خیریه زیادی دارم و برای یکی از آنها به کره رفتم. در حال ساخت زمینی برای فوتبالیست های معلول در کره هستم."
"وقتی به اروپا بازگشتم از اخباری که از زبان من منتشر شده تعجب کردم. من به هیچ عنوان در مورد جذب بازیکن به چلسی مشاوره ندادم. اصلا در دو هفته اخیر هیچ تماسی با آنها نداشتم. به اندازه کافی دغدغه دارم و باید ترکیه را به مرحله نهایی رقابت های یورو 2012 برسانم."

بالا