• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

هيكز برگر: لياقت پيروزي مقابل پرسپوليس را داشتيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي الوحده امارات گفت: لياقت گرفتن هر 3 امتياز ديدار با پرسپوليس را داشتيم.

00007492.jpg

هيکز برگر پس از تساوي يک بر يک الوحده برابر پرسپوليس در ورزشگاه آزادي عنوان کرد: از نظر من بازي زيبا و جالبي بود، ما حتي لياقت گرفتن هر 3 امتياز اين ديدار را داشتيم. از تلاش تمام بازيکنان راضي هستم و بازي کردن در اين جو ورزشگاه را ستودني مي‌دانم.
وي ادامه داد: جو ورزشگاه سنگين بود و هواداران بسيار زيادي حضور داشتند و اين موضوع زيبايي فوتبال را نشان مي‌دهد و من بابت اين حضور هواداران لذت بردم.

سرمربي الوحده درباره اينکه بازيکنانش وقت‌کشي بسياري در اين ديدار انجام دادند، خاطرنشان کرد: اين موضوع نظر شما خبرنگاران است و من به آن احترام مي‌گذارم. همان‌طور که گفتم ما در اين ديدار بايد پيروز مي‌شديم. بازيکنان شما هم همه چيز را در اين ديدار رعايت نکردند و برخي دقايق خود را بي‌مورد روي زمين مي‌انداختند.
هيکز برگر افزود: در هر صورت در برخي موارد با شما موافقم. من هم دوست نداشتم به اين اندازه بازي توقف داشته باشد و به نظرم کمي دور از حد معمول بود اما نکته‌اي که بايد بگويم اين است که پرسپوليس 95 دقيقه فرصت داشت به گل دست يابد و پيروز شود.
برگر يادآور شد: حق داريد که از اين نتيجه ناراحت باشيد اما من هم زماني که بازيکنم از دروازه‌بان پرسپوليس عبور مي‌کند و توپ را به گل تبديل نمي‌کند، ناراحت مي‌شوم.
وي تصريح کرد: هدف ما کسب يک امتياز نبود. پرسپوليس در خانه واقعا تيم قوي‌اي است و در تمام نقاط خوب بازي مي‌کند. صادقانه بايد يک موضوع را بگويم که اين تيم در تمامي موارد برنامه داشت اما در خط حمله کسي مثل علي دايي را کم داشت.

بالا