[TD="align: left"] |
ويتال هينن سرمربي بلژيکي تيم ملي واليبال آلمان پس از شکست سنگين تيمش برابر ايران در سري مسابقات ليگ جهاني در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ايران بازي خيلي خوبي انجام داد و يک طرف زمين ايران بود و در مقابل، ما وجود نداشتيم. به گزارش ايرنا، وي افزود: قبل از بازي هم اعلام کردم که اين بازي يا 3 بر صفر به سود ايران خواهد بود و يا آلمان 3 بر صفر پيروز مي شود. هينن درخصوص عملکرد ضعيف تيم خود گفت: تيم ملي آلمان جوان است و زمانيکه اشتباهي انجام مي دهيم بازيکنان نمي توانند به روند طبيعي برگردند. وي در پاسخ به اين سوال که چرا در ست دوم با عصبانيت زياد بازيکنان خود را راهنمايي مي کرد؟ گفت: اگر تيم شما دو برصفر عقب باشد چه رفتاري خواهيد داشت؟ سعي مي کردم به اين شيوه روند بازي را عوض کنم. سرمربي آلمان با تاکيد براينکه علاقه اي به صحبت درخصوص داوري ندارد تصريح کرد: ايران خوب بازي کرد و ما باختيم و دليل اين شکست کاملا روشن بود، چون خودمان حرفي براي گفتن نداشتيم. وي يادآور شد: هدف ما در اين مسابقات صعود به مرحله نهايي نبود و فقط مي خواستيم بازي ها خوبي ارايه کنيم. امشب خيلي بد بوديم اما يقين دارم در ديدار فردا بهتر خواهيم بود. |
[/TD]