نقشی که تو سریال بتمن من ازش خیلی خوشم میومد...
جوکر، معمولاً کتی ارغوانی میپوشد. در «بتمن: جوکر» (به انگلیسی: Batman: the joker) جوکر یک بارانی ارغوانی رنگ پوشیدهاست.
چهرهٔ او، سفید رنگ، لبانش سرخ و موهایش سبز رنگند. در بعضی از تصاویر، دور چشمانش نیز سیاه رنگ هستند. علت این رنگ چهره، در داستانهای مختلف، متفاوت است.
در بیشتر کمیکها، علت تغییر چهرهٔ جوکر، پرت شدن او به درون مواد شیمیایی ذکر شدهاست. اما در برخی دیگر از کمیکها، رنگ چهرهٔ جوکر، صرفاً معلول گریم کردن اوست.
در برخی شمارهها، دو طرف دهان او، زخمی مانند یک لبخند وجود دارد که در یکی از شمارههای بتمن، علت آن، زخمی است که بتمن، با بترنگ (به انگلیسی: Batarang)بر چهرهٔ او میاندازد.
در فیلم شوالیه تاریکی جوکر در دو صحنهٔ مختلف، دو علت مختلف برای این واقعه ذکر میکند. در یک جا میگوید پدرش که یک الکلی معتاد بوده، یک شب که مست شده، با چاقو به مادرش حمله میکند. سپس به سمت او بر میگردد و به این بهانه که «چرا اینقدر جدی هستی پسر؟» با چاقو، لبخندی روی صورتش میکشد.
در جای دیگر میگوید که همسرش به او می گفته که چرا اینقدر کم می خندد؟ همسرش یک قمارباز بوده و یک بار، کلی بدهی بالا میآورد و طلبکاران، صورتش را خط خطی میکنند. جوکر برای این که نشان دهد این موضوع برایش اهمیتی ندارد، با چاقو روی صورت خود لبخندی ایجاد میکند ولی همسرش او را ترک میکند.
۱۹۸۹که اولین فیلم بتمن به دست تیم برتون ساخته شد جک نیکلسون نقش جوکر را بازی کرد که نه به بلندقدی شخصیت جوکر بود و نه به لاغری او. اما خندههای بلند و دندانهای ریز نیکلسون این ضعف را جبران کند و او جوکر را به سرخوشترین شکل ممکن درست کرد. صحنهٔ رقص او در آخر فیلم معروف است.
۲۰۰۸در شوالیه تاریکی فیلم کریستوفر نولان که یک شاهکار واقعی ست، نقش جوکر را که در طی تمامی فیلمهای گذشته بتمن مثل بتمن برای همیشه و یا بتمن و رابین هیچ اثری از جوکر نبود به گردن هیت لجر افتاد. بازی هیت بسیاری را تحت تاثیر قرار داد. او با گریم سنگین خود یک روانی واقعی ساخت و باعث شد تا طرفداران جوکر در سراسر دنیا دو برابر شوند!گفته میشود که فروش زیاد فیلم بخاطر جوکر بودهاست نه بتمن!از قسمتهای معروف آن میتوان به صحنه چرا اینقدر جدی؟ اشاره کرد و یا صحنهای که جوکر کارت جوکر را در میآورد و میگوید این کارت من است!
جوکر: اگه در کاری تخصص داری اون کارو مجانی انجام نده.
دیالوگ جوکر:من اولین هنر مند آدم کش دنیا هستم!
بتمن:تو پدر و مادر مرا کشتی!
جوکر:در مورد چی حرف میزنی؟
بتمن:من تورو ساختم ولی اول تو منو ساختی!
جوکر:من بچه بودم که پدرمادرتو کشتم پس اگه من بگم تو منو ساختی باید بگی من تورو ساختم!چه حرف بچه گانهای زدم!
برای هواداران این هنرمند آدم کش..گل