مدیر به منشی می گه برای یک هفته باید بریم مسافرت کارهات رو روبراه کن.منشی زنگ میزنه به شوهرش می گه: من باید با رئیسم بروم سفر کاری, کارهات رو روبراه کن.شوهره زنگ میزنه به دوست دخترش, میگه: زنم یه هفته میره ماموریت کارهات رو روبراه کن.معشوقه هم که تدریس خصوصی میکرده به شاگرد کوچولوش زنگ میزنه میگه: من تمام هفته مشغولم نمیتونم بیام.پسره زنگ میزه به پدر بزرگش میگه: معلمم یه هفته کامل نمیاد, بیا هر روز بزنیم بیرون و هوایی عوض کنیم.پدر بزرگ که اتفاقا همون مدیر شرکت هست به منشی زنگ میزنه میگه مسافرت رو لغو کن من با نوه ام سرم بنده.منشی زنگ میزنه به شوهرش و میگه: ماموریت کنسل شد من دارم میام خونه.شوهر زنگ میزنه به معشوقه اش میگه: زنم مسافرتش لغو شد نیا که متاسفانه نمیتونم ببینمت.معشوقه زنگ میزنه به شاگردش میگه: کارم عقب افتاد و این هفته بیکارم پس دارم میام که بریم سر درس و مشق.پسر زنگ میزنه به پدر بزرگش و میگه: راحت باش برو مسافرت, معلمم برنامه اش عوض شد و میاد.مدیر هم دوباره گوشی رو ور میداره و زنگ میزنه به منشی و میگه برنامه عوض شد حاضر شو که بریم مسافرت...
در حکایت" هیجوقت به یک زن دروغ نگوئید" به موضوع صداقت به عنوان یک معیار مهم در اندازه گیری میزان شجاعت واقتدار شخصی پرداخته شد.
در اینجا به صورت بسیار خلاصه به این موضوع به عنوان یک ملاک مهم برای تمییز عشق حقیقی از کاذب می پردازیم.عشق چیست ؟عاشق کیست؟
وجود روراستی وصداقت یکی از مهمترین معیارهای تشخیص عشق وعاشق حقیقی است.ما نمی توانیم در رابطه ای هم دروغ بگوئیم وهم عاشق باشیم.عاشق دروغ
نمی گوید.عشقتان را بر مبنای میزان احساسی که به معشوق دارید نسنجید، عشق تان به اندازه صداقتی است که با او دارید.
از کجا بدانم همسرم یامعشوقم را چقدر دوست دارم؟به این نگاه کنید که چقدر با او روراستید.از خود بپرسید:چقدر برای بدست آوردنش دروغ گفتم؟
چقدر برای حفظش متوسل به دروغ شده ام؟ .چه حقایقی است که از او مخفی کرده ام؟
چه کارهائی کرده ام که خیلی بد میشود(وشاید فاجعه است)اگر او بداند؟
آیا پیش او میتوانم بلند فکر کنم؟
آیا مواردی هست که اگر او بداند رابطه امان به پایان میرسد؟
نوع پاسخ به سوالات بالا نشان میدهد که چقدر رابطه اتان با معشوقتان مستحکم است وچه اندازه عشق اصیل در زندگیتان جریان دارد.
در حکایت" هیجوقت به یک زن دروغ نگوئید" به موضوع صداقت به عنوان یک معیار مهم در اندازه گیری میزان شجاعت واقتدار شخصی پرداخته شد.
در اینجا به صورت بسیار خلاصه به این موضوع به عنوان یک ملاک مهم برای تمییز عشق حقیقی از کاذب می پردازیم.عشق چیست ؟عاشق کیست؟
وجود روراستی وصداقت یکی از مهمترین معیارهای تشخیص عشق وعاشق حقیقی است.ما نمی توانیم در رابطه ای هم دروغ بگوئیم وهم عاشق باشیم.عاشق دروغ
نمی گوید.عشقتان را بر مبنای میزان احساسی که به معشوق دارید نسنجید، عشق تان به اندازه صداقتی است که با او دارید.
از کجا بدانم همسرم یامعشوقم را چقدر دوست دارم؟به این نگاه کنید که چقدر با او روراستید.از خود بپرسید:چقدر برای بدست آوردنش دروغ گفتم؟
چقدر برای حفظش متوسل به دروغ شده ام؟ .چه حقایقی است که از او مخفی کرده ام؟
چه کارهائی کرده ام که خیلی بد میشود(وشاید فاجعه است)اگر او بداند؟
آیا پیش او میتوانم بلند فکر کنم؟
آیا مواردی هست که اگر او بداند رابطه امان به پایان میرسد؟
نوع پاسخ به سوالات بالا نشان میدهد که چقدر رابطه اتان با معشوقتان مستحکم است وچه اندازه عشق اصیل در زندگیتان جریان دارد.