• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

والدانو: سال آينده يا جاي من است يا جاي مورينيو

ahmadfononi

معاونت انجمن
نايب رئيس باشگاه رئال مادريد اسپانيا از مديريت باشگاه خواست تا تکليف او را روشن کرده و بداند که سال آينده يا جاي او است يا جاي مورينيو.

00015142.jpg

به نقل از آس اسپانيا، خورخه والدانو که از ابتداي ورود مورينيو به رئال مادريد با وي مشکل داشته به بهانه‌هاي مختلف و به احترام باشگاه سکوت و حتي برابر خبرنگاران خود را دوست صميمي آقاي خاص معرفي کرده است.
وي در جريان ناکامي‌هاي اخير رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا و لاليگا به شدت معترض بود و عقيده داشت که ضربه اصلي از سوي افکار اشتباه مورينيو بر پيکره رئال مادريد وارد شده است.
والدانو در اين خصوص اظهار داشت: سال آينده يا جاي من است يا جاي مورينيو، واقعا در توانم نيست که يک سال ديگر را با او همکاري کنم، اگر با استعفاي من مشکل حل مي‌شود؛ مسئله‌اي نيست، اما مي‌خواهم بهترين تصميم گرفته شود تا در نهايت اين رئال مادريد باشد که سود ‌کند نه من.
اکنون فلورنتينو پرس مديرعامل باشگاه رئال مادريد بايد تصميم جدي و شفاف اتخاذ کند تا مشکل آقاي مرموز (والدنو) و آقاي خاص (مورينيو) به بهترين شکل حل شود.

بالا