B a R a N
مدير ارشد تالار
واویشکا گوشت
مواد لازم
• ۴٠۰ گرم گوشت
• ۱ عدد پیاز بزرگ
• ۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
• ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• ¼ قاشق چایخوری دارچین
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
طرز تهیه
1. پیاز را خلالی خرد و در تابه با روغن و زردچوبه سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شود. سپس، گوشت های خرد شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.
2. پس از اینکه رنگ گوشت ها تغییر کرد، نمک، فلفل سیاه، دارچین، رب گوجه فرنگی و ۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. شعله را کم کنید تا گوجه فرنگی ها پخته و له شوند.
3. در کنار این غذا می توانید سیب زمینی سرخ شده بگذارید و با ماست سرو کنید.
مواد لازم
• ۴٠۰ گرم گوشت
• ۱ عدد پیاز بزرگ
• ۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
• ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• ¼ قاشق چایخوری دارچین
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
طرز تهیه
1. پیاز را خلالی خرد و در تابه با روغن و زردچوبه سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شود. سپس، گوشت های خرد شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.
2. پس از اینکه رنگ گوشت ها تغییر کرد، نمک، فلفل سیاه، دارچین، رب گوجه فرنگی و ۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. شعله را کم کنید تا گوجه فرنگی ها پخته و له شوند.
3. در کنار این غذا می توانید سیب زمینی سرخ شده بگذارید و با ماست سرو کنید.