• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

واکنش شرکت سازنده «میدان نبرد 3» به ممنوعیت فروش این بازی در ایران

ahmadfononi

معاونت انجمن
به دنبال تحریم خودجوش و در پی آن ممنوعیت عرضه بازی میدان نبرد 3 در ایران، نماینده شرکت الکترونیک آرتس نسبت به این ممنوعیت واکنش نشان داده و این اقدام را در راستای حفظ منافع این شرکت دانسته است.
به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق،‌ عرضه بازی سیاسی و بحث‌برانگیز «میدان نبرد 3» که در آن به خاک میهن‌مان به عنوان یکی از دشمنان اصلی آمریکا، تعرض شده و مورد حمله قرار می‌گیرد، تاکنون انتقادها و بحث‌های زیادی را به همراه داشته است.
عرضه این بازی در زمانی صورت گرفت که رسانه‌ها و دولتمردان آمریکایی شدیداً سعی دارند تا ایران را به بهانه‌های مختلف و اتهامات جعلی و ساختگی در جامعه بین‌الملل و اذهان عمومی تحت فشار شدید قرار دهند. در این زمینه آمریکا اقدامات و فعالیت‌های ایران‌هراسانه زیادی انجام داده که یکی از آنها عرضه همین بازی می‌باشد.
این بازی که همانند اکثر دیگر بازی‌های خارجی، اصولاً نسخه‌های کپی‌شده آن در ایران به فروش می‌رسد، ابتدا به صورت خودجوش و سپس توسط مجاری قانونی با ممنوعیت فروش مواجه شد. هرچند مسلماً هنوز هستند کسانی که به دلایل مختلف این بازی را در ایران عرضه و یا بازی می‌کنند، اما بی‌شک این اقدام در منع فروش، نوعی اعتراض به همین سیاست‌های تجاوزگرانه و ایران‌هراسانه آمریکا می‌باشد، که البته بازتاب آن نیز در رسانه‌های خود آمریکا و به ویژه‌های سایت‌های پرطرفدار بازی دیده می‌شود.
از نشانه‌های بازتاب این اقدام می‌توان به خبر سایت بازی gamespot.com و اظهارنظر یکی از نمایندگان شرکت سازنده بازی اشاره کرد. گیم اسپات در خبر خود به ممنوعیت عرضه این بازی اشاره کرده و به نقل از خبرگزاری فارس از گروهی از «جوانان ایرانی» نام می‌برد که با جمع‌آوری بیش از 5 هزار امضا به صورت آنلاین، شکایت‌نامه‌ای را تنظیم کرده و اعتراض خود را نسبت به این بازی این چنین اعلام داشته‌اند: «می‌دانیم که داستان یک بازی ویدیویی داستانی خیالی است... اما معتقدیم که این بازی عمداً در زمانی عرضه شده است که آمریکا سعی دارد در جهت تهدید ایران به جامعه بین‌الملل فشار وارد کند.» این سایت همچنین بدون اشاره به منبع خاصی و ذکر عبارت «گزارش‌ها حاکی از آن است»، مدعی می‌شود که «مقامات دولتی [ایران] به برخی از مغازه‌ها یورش برده و مغازه‌داران را به علت فروش پنهانی این بازی دستگیر کرده‌اند.»


113384_451.jpg
113390_875.jpg
 
بالا