• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

وسلي اشنايدر: ما هلندي بازي مي کنيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
وسلي اشنايدر، هافبک بازيساز تيم ملي هلند، اعلام کرد تيمش در پيروزي 4-0 روز جمعه مقابل مجارستان مانند برسلونا بازي نکرد بلکه آن نمايش تحسين برانگيز شيوه فوتبال هلندي بوده است.
00014955.jpg

بسیاری از کارشناسان شیوه بازی تیم ملی هلند را با بارسا مقایسه می کنند اما اشنایدر این مسئله را رد کرد.
وسلی اشنایدر گفت: من نمی خواهم سبک بازی خودمان را با بارسا مقایسه کنم. شما واقعا نمی توانید سبک بازی ما را با تیمی مقایسه کنید. ما هلندی بازی می کنیم.
اشنایدر اعتراف کرد: بازی خوب هلند اندکی باعث تعجب او شده است اما لذت زیادی از این بازی برده است وی افزود: من از نمایش تیم واقعا شگفت زده شدم. به یاد ندارم پیش از این چنین نمایشی ارائه کرده باشیم. ما برای دقایق زیادی توپ را در اختیار داشتیم و حتی در طول بازی زمانی بود که برای 5 دقیقه پیاپی توپ در اختیار ما بود.
هافبک بازیساز تیم ملی هلند گفت: درست است آنچه اهمیت دارد نتیجه نهایی است اما این تیم می تواند بازی های خوبی ارائه دهد و این کاری است که ما دقیقا انجام دادیم.
هلند با 5 پیروزی در 5 دیدار، در صدر گروه پنجم رقابت های انتخابی یورو 2012 قرار دارد.

بالا