• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

وقتي بازيگر اكشن مرگ را به چشم مي‌بيند اما به كارش ادامه مي‌دهد

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
فیلم‌های اکشن قرار است پر از حادثه و اتفاق باشند. این ماجراها نه تنها در خود اين فیلم‌ها وجود دارد، بلکه پشت صحنه آن‌ها هم خالی از حوادث گوناگون نیست. اما این که بازیگرانی که نقش قهرمانان پیروز و قدرتمند را بازی می‌کنند، خود در مواجهه با اتفاقات واقعی که برایشان رخ مي‌دهد، چه واکنشی نشان می‌دهند، جالب و مهم است.

statham-expedables3.jpg

یکی از آخرین حوادثی که در هنگام ساخت یک فیلم رخ داد، برای «بی‌مصرف‌های 3» به کارگردانی «سیلوستر استالونه» بود. «تری کرو» یکی از بازیگران این فیلم، در یک برنامه تلویزیونی، از حادثه‌ای سخن گفت که برای «جیسن استاتام» هنرپیشه بریتانیایی فیلم‌های اکشن رخ داد.
کرو در این برنامه فاش کرد که «جیسون استاتام» تا پای مرگ پیش رفته است. او می‌گوید:

من یک تجربه نزدیک به مرگ را از نزدیک دیدم. ما در حال فیلم‌برداری در سواحل دریای سیاه در وارنای بلغارستان بودیم. در این صحنه قرار بود من به همراه بازیگران دیگر، پشت کامیونی که «جیسون استاتام» به سمت اسکله می‌راند سوار شويم. برنامه این بود که «جیسن» پس از نزدیک شدن به لبه اسکله، کامیون را متوقف کند. اما کامیون متوقف نشد. ما موفق شدیم از کامیون به سمت پایین بپریم اما «استاتام» با آن به داخل دریا سقوط کرد.
در چنین لحظاتی، همه از یک بازیگر اکشن مثل من، توقع دارند که مثلاً سعی کنم با گرفتن کامیون مانع از افتادن آن شوم! اما همه ما ترسیده بودیم. فریاد می‌کشیدیم و «جیسن» را صدا می‌کردیم. من به کامیونی نگاه می‌کردم که قرار بود سوارش باشم و حالا داشت در دریا ناپدید می‌شد و از ترس گریه می‌کردم.
او اضافه می‌کند: اما باورتان نمی‌شود. «جیسن» برگشت. لباس‌هایش را خشک کرد و گفت: خوب بیاییم دوباره این صحنه را فیلم برداری کنیم. این صحنه به چند برداشت دیگر نیاز دارد.
نمی‌توانستم این ماجرا را باور کنم. به جرئت می‌گوییم، «جیسن استاتام» سرسخت‌ترین و پرقدرت‌ترین بازیگری است که تا به حال به عمرم دیده‌ام. او مرگ را با چشم‌های خود دیده بود.

بالا