در مواقع رسیدن مهمان سر زده این ۳ نکته را از ما داشته باشید…..
۱) فر یا گاز را گرم کنید:
قبل از اینکه حتی دستانتان را برای پخت غذا بشویید، گاز یا فر را روشن کنید تا داغ شود. حتی میتوانید کتری را روی گاز بگذارید تا جوش بیاید. در این صورت ۱۵ دقیقه تا گرم شدن فر، جلو میافتید.
۲) سازماندهی کنید:
رمز آشپزی سریع، مدیریت مواد و وسایل است. تمام موادغذایی و ظروف را آماده کنار دستتان بچینید. دستور چند غذای ساده را از قبل به خاطر بسپارید تا مجبور نباشید دنبال آن بروید.
۳) اندازهها را کم کنید:
سومین فرمان برای موفقیت در آشپزی سریع در این مواقع، اندازهی غذاست. هر چه اندازه و مقدار مواد اولیه کمتر باشد، غذا سریعتر آماده میشود.
برای اینکه باز هم سریعتر و بهتر غذا درست کنید. می تونید از لوازمی که برای پخت و پز سریع ساخته شده اند استفاده کنید.
- مخصوصا وقتی که از سر کار بر میگردید،
- یا وقتی مهمون سر زده می رسه،
- یا حتی وقتی خواستید یک عصرونه سریع و راحت درست کنید.
اینها به شما کمک می کنه که زمان کمتری رو برای آشپزی صرف کنید.
منبع:funshad.com