• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

وقتی مهمون سرزده میادخونتون چیکارمیکنید؟

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ

در مواقع رسیدن مهمان سر زده این ۳ نکته را از ما داشته باشید…..
۱) فر یا گاز را گرم کنید:
قبل از این‌که حتی دستانتان را برای پخت غذا بشویید، گاز یا فر را روشن کنید تا داغ شود. حتی می‌توانید کتری را روی گاز بگذارید تا جوش بیاید. در این صورت ۱۵ دقیقه تا گرم شدن فر، جلو می‌افتید.
۲) سازمان‌دهی کنید:
رمز آشپزی سریع، مدیریت مواد و وسایل است. تمام موادغذایی و ظروف را آماده کنار دست‌تان بچینید. دستور چند غذای ساده را از قبل به خاطر بسپارید تا مجبور نباشید دنبال آن بروید.
۳) اندازه‌ها را کم کنید:
سومین فرمان برای موفقیت در آشپزی سریع در این مواقع، اندازه‌ی غذاست. هر چه اندازه و مقدار مواد اولیه کمتر باشد، غذا سریع‌تر آماده می‌شود.
برای اینکه باز هم سریعتر و بهتر غذا درست کنید. می تونید از لوازمی که برای پخت و پز سریع ساخته شده اند استفاده کنید.
- مخصوصا وقتی که از سر کار بر میگردید،
- یا وقتی مهمون سر زده می رسه،
- یا حتی وقتی خواستید یک عصرونه سریع و راحت درست کنید.
اینها به شما کمک می کنه که زمان کمتری رو برای آشپزی صرف کنید.
منبع:funshad.com

maksemos

متخصص بخش خودرو
هه !
من یه بار خونواده خالم میومدن خونه ما
منم خونه تنها بودم
در رو باز نکردم و خلاص :شاد2:

مهشید

کاربر ويژه
چه جالب منم یه بار اینکارو کردم :بدجنس::بدجنس:
در رو باز نکردم کلی هم ذوق کردم :نیش2:

AyTak

کاربر ويژه
چه مهمان نوااااز :نیش:

ميگم خوش اومدي بفرما تو دم در بده :تعجب2:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
منم اگه دیدم باید حتما در رو باز کنم
وایمیستم تو دهنه در خونه جوری که نتونه بیاد داخل ! و میگم بفرمایید تو :خنده2:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
از اونجایی که من خیلی خیلی خیلی و بازم میگم خیلی مهمون نوازم هر جوری شده میگم بیاد تووووو...:خنده2::خنده2::خنده2:

حتی اگه خودشم نخواد بیاد داخل با زور و کتک و این حرفا بلاخره میارمش داخل خونه.....
:غش2:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
نگار خانم ، آجی این دیگه مهمون نوازی نیست که ، طرف رو زدی ناکار کردی و آوردی تو خونه ، نیت در گرفتن جون طرف رو کردی :فرار:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
اینجوری یاد میگیره دیگه سر زده نره جایی.....:خنده2:

راستی سلام محمد جان......:گل:

araz1

Banned
اگه زنگ خونمونو بزنه ميگم كسي خونه نيس:خنده2:
يا امد خونه پا ميشم ميرم بيرون تا انقدر بشينه كه كف پاش علف سبز شه بغد اونو بخره از خودش پذيرائي كنه بعد پاشه بره:خنده2:

بالا