[TD="align: left"] |
خوليو ولاسکو پس از پيروزي سه بر صفر تيم ملي واليبال ايران برابر آلمان در نشست خبري حاضر شد و اظهار داشت: اول از همه خوشحالم که نخستين پيروزي سه بر صفر خود را در ليگ جهاني کسب کرديم. اين پيروزي در ماه رمضان کسب شد و تمام مردم از اين پيروزي خوشحال شدند. به گزارش فارس، وي ادامه داد: قبل از بازي به بازيکنان گفتم که مردم آنها را خيلي دوست دارند چرا که با قلب خود به مصاف حريفان ميروند اما من هميشه به فکر بازيکنان اهميت ميدهم. مليپوشان ايران در تاکتيک بهتر شدهاند و نوسان زيادي ندارند. سرمربي تيم ملي واليبال ايران خاطرنشان کرد: کليد پيروزي ما زدن سرويسهاي خوب بود و فکر ميکنم با همين سرويسها حريف را دچار مشکل کرديم. از طرفي آمار دريافتهايمان هم خوب بود. سعيد معروف هم خيلي خوب تاکتيکهاي مدنظر کادر فني را اجرا کرد. وي با بيان اينکه فکر ميکرديم سه بر صفر آلمان را شکست دهيم ادامه داد: بعد از گيم دوم تمرکز خود را از دست نداديم و تا آخر بازي روند خوب خود را حفظ کرديم. خوشحالم که اين عادت آسيايي را که بازيکنان بعد از کسب هر امتياز به نشانه خوشحالي دور زمين ميچرخند را از سر بازيکنان ايران انداختهام. ولاسکو خاطرنشان کرد: در اين دوره از مسابقات ميخواستيم چيزهاي زيادي ياد بگيريم و فکر ميکنم به هدف خود هم رسيديم. حالا نه تنها ايرانيها به واليباليستهاي خود افتخار ميکنند بلکه من هم به بازيکنانم ميبالم. سرمربي تيم ملي واليبال ايران گفت: در تيمهاي مختلفي مربيگري کردهام در خصوص اين بازي ما حرفي از خستگي نزديم چرا که همه حتي آلمانيها هم خسته بودند و اين يعني ليگ جهاني واليبال. بايد ياد بگيريم که مقاوم باشيم و کمتر غر بزنيم. |
[/TD]