• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ولاسکو:نگراني آلمان‌هاباعث افتخار است

Mans0ur

New member

[h=2]سرمربي تيم ملي واليبال ايران مي‌گويد اين که آلماني‌ها نگران بازي فردا هستند جاي افتخار دارد.

[TD="align: left"]
00945097.jpg
[/TD]

خوليو ولاسکو در نشست خبري پيش از بازي برابر آلمان از وضعيت خوب تيمش صحبت کرد و گفت: به نظر من نبايد درباره گذشته حرف بزنيم چرا که گذشته‌ها گذشته است. اگر بخواهيم درباره بازي‌هاي قبلي صحبت کنيم و در فکر آن باشيم براي ما مشکل‌ساز خواهد شد. ما نسبت به گذشته پيشرفت کرده‌ايم اما نبايد در حد همين پيشرفت باقي بمانيم و بايد روز به روز به فکر بهتر و بهتر شدن باشيم. اگر به چيزي که داريم قانع شويم به مشکل خواهيم خورد.

به گزارش ايسنا،سرمربي تيم ملي واليبال ادامه داد: هم‌اکنون تيم ملي ايران به بازي برابر آلمان فکر مي‌کند. همانند هميشه به دنبال يادگيري هستيم و مي‌خواهيم خوب کار کنيم. خيلي‌ها پس از آمدن تيم به ايران به ما تبريک گفتند که برابر کوبا و ايتاليا خوب بازي کرديم پس بايد همين شرايط را ادامه دهيم. واليباليست‌هاي ايران برابر آلمان به دنبال خوب بازي کردن هستند. همان طور که مربي آلمان گفت بايد نمايشي زيبا داشته باشيم. ممکن است ببازيم يا برنده باشيم اما خيلي ارزشمند است که در اين مسابقه نيز درس‌هاي زيادي بگيريم.

ولاسکو همچنين ادامه داد: اگر در اين مسابقه برنده شديم که هيچ، اما اگر شکست خورديم بايد دنبال علت آن باشيم. من هميشه عادت دارم در آخر تورنمنت‌ها جشن مي‌گيرم نه در ميانه آن. ما يک بار برابر آلمان بازي کرده‌ايم و شکست خورديم و حالا بايد نشان دهيم که پيشرفت کرده‌ايم.

سرمربي تيم ملي واليبال ايران با اشاره به صحبت‌هاي سرمربي آلمان به خبرنگاران گفت:‌ وقتي آلماني‌ها از نبرد برابر ما احساس نگراني مي‌کنند برايمان افتخار است. اگر به ياد داشته باشيم تيم‌هاي ديگر چنين احساسي برابر ما نداشتند. اين نشان مي‌دهد ما پيشرفت کرده‌ايم و نسبت به گذشته شرايط بهتري داريم.

ولاسکو دليل آمادگي بازيکنان را ليگ خوب و حمايت‌هاي فدراسيون عنوان کرد و گفت: در ايران ليگ خوبي داريم و فدراسيون نيز کمک کرده کيفيت ليگ هميشه بالا باشد. بازيکنان در ليگ خوب کار مي‌کنند و آماده هستند. ما براي ديدار برابر آلمان نيز از سه بازيکن تيم ملي ب دعوت کرده‌ايم که در جمع ما باشند. من نيز از همه تشکر مي‌کنم که در کنار ما بودند تا تيم همانند هميشه آماده باشد.

به گزارش ايسنا، تيم ملي واليبال ايران نخستين ديدار خود مقابل آلمان را فردا (جمعه) ساعت 21 در سالن دوازده هزار نفري برگزار مي‌کند.

بالا