• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ونگر: از آرسنال نمي‌روم

ahmadfononi

معاونت انجمن
آرسن ونگر، مربي آرسنال گفته اگر اين فصل هم بدون جام سپري شود امارات را ترک نخواهم کرد.
00006522.jpg

توپچی‌ها نتوانستند به دیدار یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان برسند و از جام حذفی هم کنار رفتند. آنها در جام اتحادیه هم دوم شدند.

تیم ونگر در رده دوم پنج امتیاز با منچستریونایتد فاصله دارد و ونگر می‌گوید: «از تعهد من می‌پرسید؟ هنگامی که قراردادی امضا می‌کنم به آن احترام می‌گذارم. اگر ببینید که فصل پیش چه کردیم به آن ارزش بسیاری می‌نهید.

چه کسی تصور می‌کرد ما این‌جا باشیم، بالاتر از چلسی و من‌سیتی و به دنبال قهرمانی؟ هیچ کس.

باید از کاری که کرده‌ایم به خود ببالیم. بگذارید مردم حرف بزنند و بگذارید ما کار خود را انجام دهیم.»

او می‌گوید رختکن تیمش به اندازه سال 2004 شلوغ نیست، یعنی زمانی که آرسنال بدون حیت یک شکست فاتح لیگ رتر شد: «باید بگویم که بین دو نیمه در رختکن در پیروزی چهار بر دو مقابل لیورپول احساس کردم تیم روحیه‌اش را باخته. آنها نیاز به حرف‌هایی انگیزشی داشتند تا برگردند و آن روز تیری آنری در نیمه دوم تفاوتی بزرگ رقم زد و لیورپول پذیرفت که ما برتریم.

حالا شاید رختکن آرام‌تر باشد، اما به نظر من آرسنال برای بازیکنان ارزش ویژه‌ای دارد.»

بالا