• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ونگر از احتمال فروش فابرگاس خبر داد

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت سسک فابرگاس در فصل نقل و انتقالات تابستاني هيچ جا نمي رود مگر اينکه باشگاه تصميم به فروش اين بازيکن بگيرد.

00026142.jpg

بارسلونا همواره یکی از متقاضیان به خدمت گرفتن فابرگاس بوده اما آرسن ونگر مخالف این انتقال بوده است.
سرمربی تیم فوتبال آرسنال به سان گفت: ما روز یکشنبه با منچستریونایتد بازی می کنیم و به بازار نقل و انتقالات فکر نمی کنیم. نمی خواهیم بازیکنان خود را بفروشیم و همه بازیکنانی که با ما قرارداد دارند تا پایان قرارداد خود در آرسنال می مانند مگراینکه ما تصمیمی غیر از این بگیریم.
وی افزود: می خواهیم بهترین بازیکنان خود را حفظ کنیم. ما در بیشتر از 80 درصد از نشست های مطبوعاتی خود در این خصوص صحبت کرده ایم و باید بحث در خصوص آن متوقف شود.
آرسن ونگر در پایان در خصوص جذب بازیکنان جدید در فصل نقل و انتقالات تابستانی گفت: در نظر داریم بازیکنان جدیدی به خدمت بگیریم با این حال باید بگویم من به این جوانان اطمینان دارم و تاکید می کنم که آنها در مسیر درستی حرکت می کنند.

بالا