• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ونگر: تورس مي‌تواند سرنوشت‌ بازي را رقم بزند

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي آرسنال پيش از بازي چلسي و منچستر يونايتد در ليگ قهرمانان اروپا اعلام کرد فرماندو تورس بازيکن جديد چلسي مي‌تواند موجب پيروزي لندني‌ها شود.

00006071.jpg

در حال حاضر تورس موفقيت آنچناني در تيم جديدش نداشته و هنوز نتوانسته براي اين تيم گل بزند. او هرگز مانند زماني که در ليورپول بازي مي‌کرد نيست و آشکارا کيفيت بازيش افت کرده است ولي سرمربي توپچي‌ها نظر ديگري دارد.
ونگر گفت: من به بازي تورس اعتقاد دارم و مي‌دانم که او بازي به بازي بهتر خواهد شد و سرانجام در پيراهن چلسي خواهد درخشيد. به نظرم ديدار چلسي و يونايتد مي‌تواند جذابيت‌هاي بسياري داشته باشد. هر دو تيم شناخت ويژه‌اي از يکديگر دارند ولي اعتقاد دارم تورس مي‌تواند نقش تعيين‌کننده‌اي داشته باشد.
ونگر در ادامه گفت: بازيکنان بزرگ بسياري در اين ديدار حضور دارند. بازيکناني مانند روني، دروگبا و برباتوف ولي احساس مي‌کنم فرناندو تورس در اين ديدار توانايي‌هايش را اثبات خواهد کرد. او بازيکن ارزشمندي است و مي‌تواند کلاس خود در بازي‌هاي اروپايي را به نمايش بگذارد.

بالا