• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ونگر: دوست نداشتم آرسنال فان پرسي را به منچستريونايتد بفروشد

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
در پی عقد قرارداد رابین فان پرسی مهاجم پیشین آرسنال با منچستریونایتد، آرسن ونگر مربی آرسنال گفت: ترجیح می‌دادیم این بازیکن را به باشگاهی غیر از باشگاه‌های انگلیسی می‌فروختیم.

وی در گفتگویی تلویزیونی گفت: دوست داشتیم فان پرسی را به یک تیم دیگر نظیر پاری سن ژرمن می‌فروختیم تا به تقویت یکی از تیم‌های رقیب در لیگ برتر باشگاه‌های انگلیس کمک نکرده باشیم.

ونگر افزود: فروش وی به منچستریونایتد که یکی از تیم‌های رقیب ما در لیگ برتر است، کاری منفی به شمار می‌رود و من تمایل داشتم که به هر بهای ممکن از چنین کاری جلوگیری کنم اما نتوانستم کاری از پیش ببرم.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، مربی آرسنال خاطر نشان کرد: فان پرسی بازیکنی فوق‌العاده است و من در طول فعالیت‌‌های حرفه‌ای خود مهاجمان زیادی نظیر وی ندیده‌ام.

وی افزود: متاسفانه هم باید واقعیت‌های اقتصادی را در نظر گرفت و هم تمایل خود بازیکن را.

ونگر گفت: با رفتن فان پرسی، فرصت زیادی برای اولیویه ژیرو ( خرید جدید آرسنال) پیش می‌آید تا بتواند خود را نشان دهد چون در صورت حضور فان پرسی، همواره نخستین گزینه خط حمله آرسنال این بازیکن هلندی بود.

مربی آرسنال خاطر نشان کرد: حالا یک فضای خالی به وجود آمده و ژیرو باید برای پر کردن این فضای خالی، خود را نشان دهد.

بالا